Abloom Holistic Skincare

Shop Abloom Holistic Skincare

Huidverzorging: puur en eerlijk
Als je uitgebalanceerd probeert te leven let je op je voeding. Gezond, biologisch, puur en geproduceerd met respect voor de natuur, mens en dier. Naast eten is huidverzorging een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse routine. Abloom Holistic Skincare is huidverzorging die net zo puur is als je verantwoorde voeding. Alle kracht van de natuur in een crème, een gezichtsmasker of een serum.

Abloom haalt haar ingrediënten bij boeren die zorgvuldig met hun land omgaan en respect hebben voor alles wat er leeft. Veel van deze ingrediënten zijn hand geplukt zodat ze alleen het beste van de oogst kunnen selecteren.
De producten zijn veganistisch en worden niet getest op dieren. Daarnaast worden er bovendien geen kunstmatige parfums aan de producten toegevoegd. Dat maakt de producten niet geurloos, maar geeft Abloom Holistic Skincare een subtiele, natuurlijke geur.

Alle producten worden met de hand geproduceerd in een fabriek in Zwolle. De extracten worden met veel toewijding via een drie maanden durend proces aan de ingrediënten onttrokken en zorgvuldig verwerkt. Dit proces bestaat uit een driedubbele persing, zodat echt al het goede uit de ingrediënten volledig gebruikt wordt. Dit geeft de producten hun enorme rijkheid aan heilzame ingrediënten. Omdat men de tijd neemt hoeven ze de ingrediënten nooit boven lichaamstemperatuur te verhitten. Zo gaat er niets aan kracht en werking verloren.

Veel synthetische huidverzorgingsproducten bestaan voor een groot deel uit water. In plaats van water, gebruikt Abloom Aloë Vera sap als de basis van de crèmes. Daarom zijn de producten veel heilzamer voor je huid. En waar veel skincare-producten op basis van één of twee werkzame stoffen werken, bevat Abloom er per product rond de twintig. Cel vernieuwend, vitaliserend, ontsteking werend, verzachtend; allemaal hulpmiddelen om je huid weer in balans te brengen. De huid bepaalt zelf wat zij nodig heeft. Daarom zijn alle producten geschikt voor ieder huidtype en bij iedere huidconditie.

verwerken.