Abloom

Shop Abloom

ABLOOM Slow Skincare is biologisch, veganistisch en dierproefvrij. Slow Skincare is een delicaat, ambachtelijk proces van 3 maanden waarin de hoogste kwaliteit, biologische, rauwe ingrediënten worden getransformeerd tot een krachtig extract. Het begint met een zorgvuldige selectie van bloemen, kruiden, algen en planten, die allemaal bekend staan om hun helende en verzorgende botanische werking. En dan? Koud persen! Drie keer. Gedurende deze tijd worden de extracten nooit verhit boven lichaamstemperatuur, waardoor alle natuurlijke kracht en potentie van de ruwe ingrediënten behouden blijft. Het is de enige manier om er zeker van te zijn dat ze elke laatste druppel van de magie van de natuur vangen.

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GEBASEERD OP ALOË VERA.

Het heeft geen zin om ingrediënten met een hoog potentieel in een basis van slechte kwaliteit te stoppen. Bij ABLOOM sluiten ze GEEN compromissen. Ze stoppen potentieel krachtige ingrediënten niet in de parabenen- of watergebaseerde oplossingen die je in goedkopere producten vindt. Zij werken alleen met aloë vera als basis en vermijden het gebruik van vulstoffen en kunstmatige additieven.

STERK GECONCENTREERD (DUS HET WERKT ECHT).

Abloom gebruikt altijd minstens twee keer (maar vaker tot 4 keer) de wetenschappelijk vereiste dosis, om het beste resultaat te krijgen. Je doet iets goed of je doet het helemaal niet.

BETERE INGREDIËNTEN VOOR BETERE RESULTATEN.

Bij ABLOOM sluiten ze geen compromissen. Daarom werken ze alleen met het allerbeste; rauwe ingrediënten van de hoogste kwaliteit, biologisch geteeld of op verantwoorde wijze met de hand geplukt in het wild in hun meest krachtige stadium.

MEER INGREDIËNTEN VOOR MEER VOORDELEN.

Veel merken zullen klinische feedback krijgen over één ingrediënt, en dan het absolute minimum in hun producten stoppen en proberen je wonderen te verkopen. Dat is geweldig als je een sprookje op je huid wilt zetten. Maar als je op zoek bent naar echte resultaten, heb je de juiste ingrediënten nodig om de juiste voordelen te krijgen. Dus ze stoppen veel meer ingrediënten in een fles dan hun concurrenten.