Face Yoga by Anna van Neerven

Face yoga in Haarlem

Wil jij op een natuurlijke manier je gezicht shapen en liften? Wil jij stralen van binnen en van buiten?

Maak dan kennis met face yoga bij Skin District in Haarlem!

Wat is face yoga? 

Face yoga is een methode om je gezicht te shapen en te ontspannen. Het is een natuurlijk en gezond alternatief voor botox, fillers en plastische chirurgie.

Bij face yoga combineer je bewezen gezichtsoefeningen, ademhaling en gezichtsmassage technieken om je gezichtsspieren en huid te trainen en je lymfestelsel te ondersteunen.

Het regelmatig beoefenen van face yoga zorgt voor een natuurlijke lift en een stralende huid.

Waarom beginnen met face yoga? 

Wist je dat je gezicht maar liefst uit 60 spieren bestaat? Naarmate we ouder worden produceert de huid minder collageen, dit eiwit zorgt voor de stevigheid van het gezicht. Deze vermindering van collageen in het weefsel zorgt ervoor dat de huid slap wordt en gaat hangen.

Daarnaast verandert ook de schedel als je ouder wordt. De schedel krimpt en de botdichtheid wordt minder. De spieren en de huid krimpen niet mee en zakken naar beneden.

Het regelmatig beoefenen van face yoga zorgt onder andere voor:

 • Boosten van collageen aanmaak.
 • Een stralende huid.
 • Vermindering van lijntjes & rimpels.
 • Gedefinieerd gezicht.
 • Vrouwelijke kaaklijn.
 • Grotere en open ogen.
 • Vermindering van donkere kringen & wallen onder de ogen.
 • Gladdere huid.
 • Stimulatie van de bloedcirculatie.
 • Meer symmetrisch gezicht
 • Verminderde dubbele kin
 • Vermindering marionetlijnen en smokerlines.
 • Ontspanning
 • Meer zelfvertrouwen
 • En zoveel meer…

Face yoga with Anna 
Anna van Face yoga with Anna had nooit gedacht dat face yoga zowel haar gezicht als leven zou transformeren. Ze was ze opzoek naar een natuurlijke manier van het verzorgen en shapen van haar gezicht.

Toen ze eenmaal begon met face yoga oefeningen zag ze binnen twee weken al verschil. Haar gezicht ging meer stralen, ze kreeg een open blik en is zich bewust van haar gezichtsexpressies.

Sinds ze face yoga beoefent, straalt ze van binnen en van buiten. Nu ze weet dat het mogelijk is om op een natuurlijke manier je gezicht te shapen en liften wil ze dit met iedere vrouw delen, ongeacht leeftijd!

Anna heeft haar training gevolgd bij face yoga expert Fumiko Takatsu en is gecertificeerd als face yoga method teacher.

Persoonlijke face yoga sessies bij Skin District 

Of je nu nieuw of bekend bent met face yoga, je bent welkom voor een persoonlijke face yoga sessie bij Anna van Neerven. Ze behandelt momenteel uitsluitend vrouwen.

Bij een allereerste sessie start Anna met het maken van een face map. Hierbij observeert ze jouw gezicht, huid, spieren en symmetrie. Aan de hand van deze face map en jouw wensen baseert ze haar advies; face yoga houdingen en massagetechnieken passend bij jou.

Tijdens een face yoga sessie ga je verschillende oefeningen en massagetechnieken ervaren. Er wordt hierbij ook gelet op ademhaling en lichaamshouding. De spieren in het gezicht zijn delicaat en tijdens deze sessie zal Anna waar nodig corrigeren, zodat je geen “verkeerde” patronen aanleert en je het gewenste resultaat behaalt.

Iedere woensdag & vrijdag kun je terecht bij Anna voor een face yoga sessie. Een sessie boek je via ons boekingssysteem. Er zijn de volgende sessies die je kunt boeken:

Face Yoga Radiant Renewal – 1x
Ervaar één face yoga sessie, afgestemd op jouw wensen en doelen. Anna begeleidt je tijdens deze sessie met oefeningen en gezichtsmassages. Face yoga is het natuurlijke en veilige alternatief voor botox, fillers en plastische chirurgie. Na de face yoga sessie zul je een liftend effect ervaren, een natuurlijke gloed en ontspanning in het gezicht.
Prijs: 92 euro
Face Yoga Serene Radiance Series – 3x
In deze serie leer je hoe je jouw gezicht op een natuurlijke wijze kunt liften en shapen. Dit gebeurt aan de hand van bewezen gezichtsoefeningen en massages, begeleid door Anna. Je zult niet alleen de ondersteuning van face yoga voor je gezicht ervaren, maar ook daadwerkelijke veranderingen zien. Face yoga is dé vervanger van botox, fillers en plastische chirurgie. Deze reeks zorgt voor een innerlijke en uiterlijke glow.
Prijs: 270 euro
Face Yoga Timeless Glow Traject – 5x
Dit traject is voor jou als je echt wilt ontdekken hoe face yoga je hele gezicht kan vormgeven, liften en nog stralender kan maken. Anna begeleidt je tijdens deze sessies om daadwerkelijk resultaten te behalen. Face yoga is het alternatief voor botox, fillers en plastische chirurgie, en je zult merken dat de gezichtsoefeningen, massages en lymfedrainage je hierbij ondersteunen. Na deze 5 sessies zul je zien dat jouw gezicht van binnen en van buiten straalt.
Prijs: 440 euro
Face Yoga Mastery Session – 1x
Verdiep jouw huidige face yoga praktijk met deze sessie. Speciaal ontworpen voor vrouwen die eerder kennis hebben gemaakt met de begeleiding van Anna, neemt deze sessie je nog dieper mee in de details van face yoga. Duik dieper in jouw kennis, oefeningen en algehele ervaring met face yoga.
Prijs: 92 euro

 

Contactgegevens Anna

E-mail: hello@faceyogawithanna.nl

Instagram: @faceyogawithanna

Site: >> http://faceyogawithanna.nl/

Reviews

“Vanaf het begin voelde het heel vertrouwd met Anna. Ze is een leuke persoonlijkheid en inspireert me enorm. Ik ben zo blij dat ik haar heb leren kennen. Ik was onder de indruk van haar eigen voor en na foto’s, maar inmiddels ben ik ook ongelooflijk trots op mijn eigen resultaat! Na meer dan een half jaar heb ik een veel strakkere kaaklijn en huid, betere houding en een veel minder vermoeid gezicht. Ik blijf face yoga toepassen in mijn dagelijkse routine en ik blijf Anna 1 op 1 bezoeken.” – Cornelie

“Ik heb de Face yoga transformational package van 4 sessies bij Anna gevolgd. Deze sessies heb ik als heel prettig en ontspannen ervaren. Na elke sessie ontving ik de oefeningen per mail en kon ik deze nog eens rustig bekijken. Stapsgewijs zijn we gekomen tot een mooie set oefeningen die ik dagelijks met veel plezier uitvoer. En het resultaat is al na een paar weken goed zichtbaar: een stralende huid, open blik, betere houding en lift van mijn wangen. Kortom een aanrader!” – Vera

“In vier persoonlijke sessie heb ik ontzettend veel geleerd van Anna. Ik wist al aardig wat van Face Yoga, maar de individuele aandacht en de speciaal voor mij gemaakte video’s hebben me ontzettend geholpen. Zeker ook in de bewustwording van de uitvoering van de oefeningen en de dagelijkse houdingen Het resultaat is een ‘strakker’ gezicht, betere doorbloeding van de huid, ogen die iets meer symmetrisch zijn, en vooral ook meer plezier in de oefeningen!” – Hilde