Face Yoga by Anna van Neerven

Face Yoga HaarlemFace yoga in Haarlem

Wil jij op een natuurlijke manier je gezicht shapen en liften? Wil jij stralen van binnen en van buiten?

Maak dan kennis met face yoga bij Skin District in Haarlem!

Wat is face yoga? 

Face yoga is een methode om je gezicht te shapen en te ontspannen. Het is een natuurlijk en gezond alternatief voor botox, fillers en plastische chirurgie.

Bij face yoga combineer je bewezen gezichtsoefeningen, ademhaling en gezichtsmassage technieken om je gezichtsspieren en huid te trainen en je lymfestelsel te ondersteunen.

Het regelmatig beoefenen van face yoga zorgt voor een natuurlijke lift en een stralende huid.

Waarom beginnen met face yoga? 

Wist je dat je gezicht maar liefst uit 60 spieren bestaat? Naarmate we ouder worden produceert de huid minder collageen, dit eiwit zorgt voor de stevigheid van het gezicht. Deze vermindering van collageen in het weefsel zorgt ervoor dat de huid slap wordt en gaat hangen.

Daarnaast verandert ook de schedel als je ouder wordt. De schedel krimpt en de botdichtheid wordt minder. De spieren en de huid krimpen niet mee en zakken naar beneden.

Het regelmatig beoefenen van face yoga zorgt onder andere voor:

 • Boosten van collageen aanmaak.
 • Een stralende huid.
 • Vermindering van lijntjes & rimpels.
 • Gedefinieerd gezicht.
 • Vrouwelijke kaaklijn.
 • Grotere en open ogen.
 • Vermindering van donkere kringen & wallen onder de ogen.
 • Gladdere huid.
 • Stimulatie van de bloedcirculatie.
 • Meer symmetrisch gezicht
 • Verminderde dubbele kin
 • Vermindering marionetlijnen en smokerlines.
 • Ontspanning
 • Meer zelfvertrouwen
 • En zoveel meer…

Face yoga with Anna 
Anna van Face yoga with Anna had nooit gedacht dat face yoga zowel haar gezicht als leven zou transformeren. Ze was ze opzoek naar een natuurlijke manier van het verzorgen en shapen van haar gezicht.

Toen ze eenmaal begon met face yoga oefeningen zag ze binnen twee weken al verschil. Haar gezicht ging meer stralen, ze kreeg een open blik en is zich bewust van haar gezichtsexpressies.

Sinds ze face yoga beoefent, straalt ze van binnen en van buiten. Nu ze weet dat het mogelijk is om op een natuurlijke manier je gezicht te shapen en liften wil ze dit met iedere vrouw delen, ongeacht leeftijd!

Anna heeft haar training gevolgd bij face yoga expert Fumiko Takatsu en is gecertificeerd als face yoga method teacher.

Persoonlijke face yoga sessies bij Skin District 

Of je nu nieuw of bekend bent met face yoga, je bent welkom voor een persoonlijke face yoga sessie bij Anna van Neerven. Ze behandelt momenteel uitsluitend vrouwen.

Bij een allereerste sessie start Anna met het maken van een face map. Hierbij observeert ze jouw gezicht, huid, spieren en symmetrie. Aan de hand van deze face map en jouw wensen baseert ze haar advies; face yoga houdingen en massagetechnieken passend bij jou.

Tijdens een face yoga sessie ga je verschillende oefeningen en massagetechnieken ervaren. Er wordt hierbij ook gelet op ademhaling en lichaamshouding. De spieren in het gezicht zijn delicaat en tijdens deze sessie zal Anna waar nodig corrigeren, zodat je geen “verkeerde” patronen aanleert en je het gewenste resultaat behaalt.

Aan de hand van jouw persoonlijke advies ontvang je video’s van de oefeningen. Hiermee kun je thuis blijven oefenen en van face yoga een healthy habit maken. Denk hierbij aan ongeveer 10 minuten per dag.

Iedere vrijdagmiddag kun je terecht bij Anna voor een face yoga sessie. Een sessie boek je via ons boekingssysteem.

Face yoga lift & glow 60 min – 1 sessie

€ 84,50

 • 60 minuten – dit is een persoonlijke face yoga sessie met Anna. Bij een eerste sessie maakt Anna een face map van jouw gezicht en samen met jouw wensen geeft ze advies. Daarna ervaar je face yoga houdingen en massagetechnieken passend bij jou. Hierbij wordt er ook gelet op ademhaling en lichaamshouding. Aan het eind van de sessie krijg je tools hoe je dit kunt toepassen in je dagelijkse leven en ontvang je filmpjes van de houdingen om ook thuis te oefenen voor resultaat. Na deze sessie stap jij met een natural glow de deur uit!

Face yoga transformational package 60 min – 4 sessies

€ 288,-

 • 4 sessies in 9 weken – 60 minuten per sessie – Ervaar de kracht van face yoga door te kiezen voor deze package. Tijdens de eerste sessie maakt Anna een face map van jouw gezicht en samen met jouw wensen geeft ze advies. Daarna ervaar je face yoga houdingen en massagetechnieken passend bij jou. Hierbij wordt ook gelet op ademhaling en lichaamshouding. Na de sessie ontvang je video’s van de face yoga oefeningen om thuis verder te oefenen. In de daaropvolgende sessies zal Anna je gezicht analyseren, observeren en face yoga oefeningen aanpassen/toevoegen, zodat je het meest haalt uit jouw journey. Tijdens de laatste sessie gaan we de transformatie van jouw gezicht bespreken. Aan het eind van de 4 sessies heb jij de tools om je gezicht op een natuurlijke manier te shapen en straal je van binnen en van buiten!

Contactgegevens Anna

E-mail: hello@faceyogawithanna.nl

Instagram: @faceyogawithanna

Site: >> http://faceyogawithanna.nl/