Guud Flow + Inside + Glow + Vibes

Guud

Shop Guud

Guud Spullen:

Guud heeft haar supplementen zorgvuldig uitgezocht op hun werking en kwaliteit. Ze zijn goedgekeurd door het FAVV (Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen) en de ingrediënten zijn gelinkt aan gezondheidsclaims. Hierbij heeft men samengewerkt met apotheker Charis D. Milonas die een Master in Farmaceutische en Biomedische Wetenschappen heeft om onze supplementen te formuleren. Het resultaat zijn supplementen waar je blij van wordt.

Alle Guud producten zijn: 100% natuurlijk, gemaakt van duurzame ingrediënten, zonder overbodige vulstoffen en kleurstoffen, zo samengesteld dat je ze alle 4 kan combineren en wetenschappelijk geformuleerd en gemaakt in België.

Hoe is Guud ontstaan?

Toen Morgane de diagnose kreeg van PCOS konden dokters haar niet helpen. Deze hormonale stoornis maakt zwanger worden moeilijk en in haar geval had ze ook nog eens last van mood-swings en hormonale acne. Ze schoolde zich om tot Nutrition & Fertility Coach en ontdekte dat kleine veranderingen in haar levensstijl, in combinatie met de juiste supplementen, een positief effect hadden op haar cyclus en vruchtbaarheid.

Ze wist dat ze ook andere vrouwen kon helpen. Maar de supplementenindustrie is verwarrend en veel producten bevatten overbodige vulstoffen en kleurstoffen die niet effectief werken. Morgane & Jan besloten dat het anders kon en waren er dan ook van overtuigd om iets beter te maken.

Na veel onderzoek & research was Guud Woman geboren met een eigen lijn van supplementen met de beste actieve en natuurlijke ingrediënten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze je gezondheid en menstruatiecyclus ondersteunen.