Holistic Skin Academy

Holistic Skin AcademyTraining Holistic Skin Acadamy Beauty Therapist

Ben jij opzoek naar holistische verdieping in jouw praktijk?

De huid is een spiegel van onze ziel en laat ons dus zien hoe we ons op dat moment voelen. We blozen als we ons schamen of ongemakkelijk voelen, onze ogen worden zwaarder als we vermoeid zijn, onze huid straalt als we verliefd zijn en als we gestrest zijn weerspiegelt de huid dit genadeloos. Schoonheid heeft dus niet alleen met de buitenkant te maken, maar gaat veel verder dan dat. Daarom benaderen wij schoonheid graag op een holistische wijze en kijken dus naar meer aspecten dan alleen de huid.

De conditie van de huid is afhankelijk van een heleboel factoren. Zo is stress slecht voor de weerstand van de huid, breekt het collageen af en het veroorzaakt vroegtijdige huidveroudering. Naast de manier waarop emoties en stress je huid kunnen beïnvloeden, kan de huid ook geïrriteerd raken door een overdaad aan huidverzorgingsproducten, door een voedselallergie of door een overmatige reactie op omgevingsfactoren. Kortom: er gebeurt heel veel in je huid en als je al deze aspecten mee neemt als schoonheidsspecialiste, zorgt dat voor meer verdieping in jouw salon. Wil je hierover leren dan is de training tot Holistic Skin Academy Beauty Therapist iets voor jou.

De Holistic Skin Academy Beauty Therapy
Tijdens de opleiding laten wij je onder andere zien dat gezonde voeding, coaching, geuren en ontspannende holistische massages van essentieel belang kunnen zijn voor een harmonieuze balans tussen nieuwe energie, innerlijke rust en huidverbetering.

In de training ligt de focus op holistisch ondernemen, natuurlijke huidverbetering, de unieke Holistic Skin Academy beauty methode, natuurlijke, non-toxic producten en de holistische behandelingen. Ook gaat deze training over jouw talenten en personal branding. Zodat je na de training de tools in handen hebt om een lucratieve, resultaatgerichte en authentieke salon neer te zetten die helemaal aansluit bij wie jij bent.

Lesprogramma
De opleiding start in overleg en kan plaats vinden op 4 avonden of 4 dagdelen. Online is ook mogelijk.

 • Dag 1 staat in het teken van: waarom een holistische, natuurlijke en non-toxic salon? Welke ingrediënten willen wij wel en welke niet in onze producten.
 • Dag 2 staat in het teken van: voeding, supplementen, marketing en personal branding.
 • Dag 3 staat in het teken van: coaching, emoties, meest voorkomende huidproblemen.
 • Dag 4 geuren en holistische massages.

Aan het einde van deze vier dagen neem je de titel ‘Holistic Skin Academy Beauty Therapist’ mee naar huis en kun je starten met het uitvoeren van holistische behandelingen.

Toelatingseisen Trainingsprogramma

 • Gediplomeerd schoonheidsspecialiste (tenzij anders besproken)
 • Affiniteit met holisme
 • Affiniteit met natuurlijke, non-toxic producten

Kosten
De kosten voor het hele traject

 • Vier daagse training (dagdelen of avonden)
 • Naslagwerk
 • Certificaat
 • Lunch/snacks/drankjes

Bedragen totaal € 695,- excl. btw en de online variant €395,-

Inschrijven
Inschrijvingen voor de training gebeurt door toezenden van een mail info@skindistrict.nl.

Betaling
Uiterlijk vier weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een factuur voor het totaal bedrag. Deze factuur moet uiterlijk twee weken voor start van de training zijn voldaan.

Annulering
Een annulering van de inschrijving voor de training tot drie weken voor aanvang van de training is kosteloos maar voor annuleringen na de periode van drie weken berekenen wij annuleringskosten. Deze zijn 50% van het totaal bedrag. Na veertien dagen is het niet mogelijk te annuleren. Alleen schriftelijke annuleringen worden aangenomen.

Voor meer informatie of inschrijven kun je contact opnemen met Holistic Skin Academy.
tel: 06-39249429 en 06-39228895
e-mail: info@skindistrict.nl