Huidproblemen

Huidproblemen

Heb je last van acne, eczeem, rosacea, hyperpigmentatie of een ander huidprobleem en heb je al van alles geprobeerd en veel geld uitgegeven zonder blijvend resultaat? Heel frustrerend, maar geef de hoop op een stralende huid niet op! Wij pakken huidproblemen op een holistische manier aan! Geen symptoom bestrijding, maar op zoek naar de oorzaken en triggers.

Zo kijken wij tijdens elke facial samen met jou wat de oorsprong van de klachten zou kunnen zijn en geven wij desgewenst voeding- en supplementen advies.

Liggen de klachten wat gecompliceerder dan adviseren wij los van de facials om eens te kijken naar ons ‘Hormonen in balans’ traject om huidproblemen duurzaam en blijvend aan te pakken.

Hoe werkt het ‘Hormonen in balans’ 12 weken traject?
Wij zien vaak huidproblemen wanneer er sprake is van hormonale disbalans. Deze disbalans ontstaat bijvoorbeeld wanneer iemand regelmatig stress ervaart, wanneer er verkeerde producten worden gebruikt, verkeerde dingen worden gegeten. Kortom, wanneer de leefstijl niet optimaal is.

Onze coach Ruth is naast Hormooncoach, ook Stresscounselor en Vitaliteitscoach. Zij begint ieder traject met een uitgebreid face-to-face intakegesprek van 60 tot 90 minuten, waarin wordt ingezoomd op bestaande klachten, voeding, leefstijl, stressfactoren, beweging, product gebruik, etc. Op deze manier brengen we jouw huidproblemen en mogelijke triggers en oorzaken daarvan zo goed mogelijk in kaart. Op basis van de bevindingen stellen we een persoonlijk behandelplan op, gericht op jouw hormonale disbalans, met adviezen over voeding, leefstijl, stress, ontspanning, spijsvertering, beweging, product gebruik en eventueel suppletie. We bespreken het behandelplan telefonisch en vervolgens heb je elke week telefonisch contact met Ruth. Daarnaast hebben we na 6 weken een live consult van 30 minuten om jouw voortgang en vragen te bespreken. Na 12 weken ronden we het traject af met een eindevaluatie van 30 minuten.

12 weken 1-op-1 traject “Hormonen in Balans’’

In het traject zit o.a.:

  • Uitgebreid intake gesprek (120 minuten, live of online)
  • Persoonlijk behandelplan met adviezen op het gebied van stress, voeding, beweging, ontspanning, slaap en suppletie
  • Wekelijks telefonisch contact waarin we bespreken hoe het met je gaat en we inzoomen op wat jij nodig hebt. Daarnaast bekijken we samen jouw bijgehouden voedingsdagboek en spreken we af wat je nog aan kunt passen (15-30 minuten)
  • Consult na 6 weken om voortgang te bespreken (30 minuten, live of online)
  • Eindevaluatie na 12 weken (30 minuten, live of online)

Wil je meer weten over de mogelijkheden, plan een gratis kennismakingsgesprek in van 15 minuten! Ruth is elke maandag middag bij Skin District aanwezig, maar de intake kan ook telefonisch plaats vinden!

Onze Vitaliteitscoach is aangesloten bij beroepsvereniging CAT-vergoedbaar. Daarmee vergoeden sommige zorgverzekeraars counseling (prestatiecode 24506) en coaching (prestatiecode 24505) vanuit een aanvullend pakket.

Maak jouw afspraak hier.