Huidproblemen

HuidproblemenHeb je last van acne, eczeem, rosacea, hyperpigmentatie of een ander huidprobleem en heb je al van alles geprobeerd en veel geld uitgegeven zonder blijvend resultaat? Heel frustrerend, maar geef de hoop op een stralende huid niet op! Wij pakken huidproblemen op een holistische manier aan! Geen symptoom bestrijding, maar op zoek naar de oorzaken en triggers.

Hoe werkt het?
We beginnen ieder traject met een intake en een Orthomoleculair voeding- en leefstijlconsult van onze orthomoleculair therapeut Romy Noordzij, gevolg door een huidanalyse door een van de huidspecialisten van Skin District. Op deze manier brengen wij jouw huidprobleem zo goed mogelijk in kaart. Op basis van onze bevindingen stellen we een persoonlijk behandelplan op en geven we je advies over welke producten het beste bij jouw huid passen om ook thuis je huid dagelijks goed te kunnen verzorgen.

Wij zien dat veel huidproblemen vaak voortkomen uit hormonale disbalans, stress, verkeerd productgebruik, leefstijl en vooral voeding. Vaak eet je teveel producten die ontstekingsbevorderend zijn. Ook zien we regelmatig dat er voedingsintoleranties aan ten grondslag liggen of disbalansen in jouw hormoon-, vitaminen- en mineralenspiegels. De snelste manier om hierachter te komen is via het afnemen van een EMB Bloedtest. De uitslagen van de bloedtest geven concrete handvatten om problemen duurzaam aan te pakken.

Omdat een EMB bloedtest (via een vingerprikje) zoveel waardevolle informatie geeft, wordt deze test meestal in overleg al ingezet aan het begin van jouw traject bij ons. Zo zijn we snel op de hoogte van wat jouw lichaam nodig heeft en kunnen we hier adequaat op inspelen.

Kosten:

Orthomoleculair voeding-/ leefstijlconsult + intake en huidanalyse €74,25*

Huidprobleem bloedtest (EMB): Intakegesprek, Bloedonderzoek en analyse in het laboratorium, Uitslagen en adviezen per e-mail (of tegen en meerprijs op locatie) en persoonlijk advies over voeding, leefstijl en suppletie €255,-*

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van deze diensten vanuit
de aanvullende verzekering. Je kunt bij ons een overzicht opvragen. Raadpleeg bij twijfel je eigen verzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden.

Bovenstaande consulten zijn elke eerste zaterdag van de maand in te plannen. Je krijgt dan eerst een intake bij Romy Noordzij, onze orthomoleculair therapeut gevolgd door de huidanalyse van een Skin District Huidspecialist.

Maak jouw afspraak hier.