Je eigen Skin District Salon?

Skin District is een bewezen holistische schoonheidssalon formule die succesvol inspeelt op de toenemende interesse en aandacht voor een gezonde leefstijl: holistisch, natuurlijke, non-toxic en mindfulness.
Naast effectief is elke behandeling ook een ontspannend verwenmoment doordat we tijdens de behandeling alle zintuigen prikkelen. Skin District biedt diverse treatments in een relaxte en inspirerende omgeving.

Ik wil met SD groeien. Samen met enthousiaste en gedreven ondernemers, die willen werken in een transparante, stimulerende en eerlijke werkomgeving! Ik zoek ondernemers met een passie voor holistische skincare, die gedreven zijn om vrouwen te begeleiden naar een gezondere en dus mooiere huid. Ik hoop dat je samen met mij vol enthousiasme verder wilt bouwen aan een succesvolle formule.

Interesse in een eigen Skin District salon?
Spreekt het SD-concept je écht aan? Stuur een mail naar SD-oprichter Marlous via Marlous@skindistrict.nl met als onderwerp franchise en geef aan in welke stad je een eigen SD Salon zou willen hebben. We sturen je dan de franchisebrochure op met meer details, gevolgd door – als daarvoor wederzijds interesse is – een eerste (telefonische) kennismaking.