Karma Mama

Shop Karma Mama

Maak kennis met Karma Mama, het natuurlijke Nederlandse huidverzorgingsmerk met een bewust hart. Gemaakt met de meest kostbare ingrediënten van Moeder Natuur, zullen deze producten baby’s, kinderen en aanstaande mama’s de zorg geven die ze terecht verdienen.

Verzachtend, verzachtend en intens hydraterend. Het is alles waar je ooit van hebt gedroomd, gebotteld. De pure maar krachtige oliën, crèmes en balsems bewijzen dat minder soms zeker meer is. Minder fillers, minder gifstoffen, minder dingen die we echt niet nodig hebben.

Karma Mama doet het graag anders. Vanuit pure passie is Karma Mama ontstaan- het creëren van natuurlijk aangedreven producten die gewoon werken. En dat voel je. Biologische, plantaardige en actieve plantaardige ingrediënten zijn de bouwstenen waarop onze formules leunen en ze zorgen ervoor dat het veilig is om te gebruiken op zelfs de meest delicate huid van je baby. Onze producten zijn zo dicht mogelijk bij de planeet aarde als je kunt krijgen. Dit zorgt ervoor dat we de natuurlijke oorsprong van ons huidverzorgingsassortiment tussen 98,5% en 100% behouden.

Alle Karma Mama producten zijn vanzelfsprekend vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen, siliconen, sulfaten, minerale oliën, microplastics en synthetische geurstoffen. Getest op mensen, niet op dieren.