Laouta

Laouta

Shop Laouta

Marlous was al een tijd fan van de body oil van Laouta en heeft er alles aan gedaan dit merk binnen te halen. Laouta is een kleinschalig Grieks familiebedrijf. Al jarenlang maakt de familie natuurlijke, clean huidverzorging volgens eigen recepten. Alle producten van Laouta zijn gemaakt lokaal verkregen en uiteraard vegetarische ingrediënten. De meeste producten zijn met de hand gemaakt volgens traditionele Mediterrane recepten. Wij zijn erg trots dat wij hun bodyoils, gezichtsoliën en zonneproducten hebben kunnen toevoegen aan onze webshop!

Volg je Skin District al op Instagram? Hier geven we elke dag nieuwe tips&tricks.

Laouta hecht het grootste belang aan kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de ingrediënten, maar ook voor de manier waarop zij hun producten maken. Alle producten worden met de hand gemaakt, in kleine hoeveelheden, met behulp van hand-geplukte, lokaal geproduceerde en vegetarische ingrediënten. Extra virgin olijfolie en wilde kruidenextracten vormen de basis voor de recepten.

De producten worden geleverd in 100% recyclebare, biologisch afbreekbare containers. Ze bevatten geen parabenen, stabilisatoren, synthetische kleurstoffen, parfums of conserveermiddelen. Het productieproces belast het milieu niet en uiteraard dierproefvrij!

De natuurlijke producten zijn onderworpen en voldoen vanzelfsprekend aan fairtrade-regels, zowel wat betreft productie als eindprijzen. De missie van Laouta is het produceren en promoten van hoogwaardige kruiden-cosmetica die betaalbaar is voor iedereen.