Led Therapie Huidverbetering

Led Therapie

Wij bieden nu ook huidverbeterende LED therapie aan in Haarlem en hebben gekozen voor Dermalux®.

Dermalux® komt als beste uit wetenschappelijk onderzoeken, is marktleider in het Verenigd Koninkrijk en heeft al meerdere (medische) awards gewonnen!

Dermalux® LED Phototherapy is een niet-invasieve behandeling, die de kracht van puur licht gebruikt om op een natuurlijke wijze huidverjonging te stimuleren en een oplossing te bieden voor huidproblemen voor lichaam en gezicht.

Klinisch bewezen resultaten
LED Phototherapie (Lichttherapie) is een klinisch bewezen behandeling, die bekend staat om zijn herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen. Met behulp van de laatste generatie Light Emitting Diode (LED-)technologie,
levert Dermalux® een door studies ondersteunend bewezen resultaat met zijn rode, blauwe en near-infrarode golflengtes in een precies afgestemde dosering, intensiteit en output. Dit resulteert in perfecte resultaten voor een breed scala aan cosmetische en dermatologische huidaandoeningen.

De Kracht van Licht

DERMALUX BLUE 415nm
Het blauwe licht bestrijdt ontstekingen en onzuiverheden zonder irritatie te veroorzaken. Het licht vernietigt de bacteriën op de huid die puistjes, roodheid en ontstekingen veroorzaken. Het heeft tevens een positief en kalmerend effect op andere huidaandoeningen die met irritatie en roodheid gepaard gaan.
DERMALUX RED 633nm
Het rode licht heeft een sterk huidverjongend effect. Het accelereert de celvernieuwing, geeft een collageen en elastine boost en verbetert de hydratatie. Dit resulteert in een soepele, egale en stevigere huid. De perfecte oplossing voor het herstel van vitaliteit en een glow.
DERMALUX NEAR INFRARED 830nm
Near Infrared Light heeft een zeer sterk effect op de regeneratie van de cellen en daarmee een grote invloed op de huid verjongende eigenschappen. Het maakt de huid vitaal, kalmeert roodheden en irritatie en helpt pigmentvlekjes te reduceren.

 

Veilig en comfortabel
In tegenstelling tot andere meer invasieve behandelingen, die pas werken als het lichaam in actie komt bij lokale beschadigingen en trauma’s, zorgt Dermalux® voor een niet-invasieve, pijnvrije en een relaxte behandeling die geschikt is voor alle huidtypes zonder downtime. Denk hierbij aan;

• Huidverjonging
• Acne en de probleemhuid
• Rosacea
• Pigmentatie en ouderdomsvlekken
• Psoriasis
• Versnelde herstelling van de huid

De Dermalux®-systemen hebben bovendien vooraf ingestelde behandelprogramma’s voor deze specifieke aandoeningen. Elk programma duurt 20 minuten om het optimale behandelresultaat te geven.

Medisch CE keurmerk, FDA approved.

Contraindicaties:

-Epilepsie
-Fotosensitieve medicatie
-Albinisme
-Kanker

Alleen met Toestemming van een arts:
-Zwangerschap
-Migraine
-Hartziekten
-Oogziekten

De huid kan direct na de behandeling een beetje rood zijn door de versnelde circulatie, maar deze behandeling heeft geen downtime. Make-up en crèmes kunnen ook direct na de behandeling aangebracht worden. Wel is het belangrijk een SPF te smeren.

Prijzen: 

  • Losse Behandeling €50,-
  • Als Extra Boost bij iedere gezichtsbehandeling €35,-
  • Kuur 10 Led behandelingen (8+2 gratis) €400,-

Maak een afspraak