Lois Lee Pure Skinfood

Shop Lois Lee Pure Skinfood

Zuiver, biologisch voedsel voor je huid in de vorm van drie prachtige producten, met liefde gemaakt in Amsterdam.

Dit Nederlandse huidverzorgingsmerk is in 2016 opgezet door Debbie van Weelden, die na een ernstig motorongeluk op Bali in 2005 (waar de artsen haar milt moesten verwijderen) besloot haar levensstijl drastisch te veranderen om gezond en fit te blijven. Dit leidde tot een carrière switch van een kantoorbaan binnenshuis naar een succesvolle praktijk in eten en levensstijl. Als hormooncoach en pilates-lerares was haar werkleven behoorlijk bevredigend en zorgde ze voor de innerlijke en uiterlijke gezondheid van haar cliënten. Er was echter één aspect in haar levensstijl dat niet voldeed aan haar persoonlijke behoeften en wensen: de huidverzorgingsproducten.

Debbie ging op zoek naar natuurlijke, biologische huidverzorgingsproducten die dagelijks konden worden aangepast aan de huidconditie. Aangezien je huid een levend orgaan is met verschillende behoeften gedurende het hele jaar (of zelfs, maand of dag!), Beïnvloed door hormonen, klimaat, seizoen en zelfs stressniveaus, zou het ideaal zijn om je huidverzorging daarop aan te passen, toch? Er was echter geen merk op de markt dat aan haar behoeften voldeed, daarom besloot ze zich in te schrijven voor de cursus Organic Skincare Formulation in Engeland.
Ze begon haar ultieme, natuurlijke huidverzorgingsformules te maken en dankzij crowdfunding kwam haar droom uit: de lancering van Loïs Lee Pure Skinfood in 2016.

De formules zijn 100% natuurlijk, boordevol vitamines, mineralen, squalane en omega’s en worden geproduceerd in een natuurlijk cosmeticalaboratorium in Amsterdam. De volledig zwarte glazen flessen beschermen de delicate ingrediënten (en zien er ook geweldig uit in je badkamer).

Debbie is erin geslaagd om oliën en lotions te combineren waarmee je elke dag je persoonlijke moisturizer kunt maken, simpelweg door de heerlijke Hydrating Lotion (pH 4,5) te mengen met de rijke, subtiel geurende Beauty Oil. Samen met de Reinigingsolie is een gezonde, stralende huid voor iedereen bereikbaar, ongeacht jous huidtype of huidconditie.