Lykkegaard

Lykkegaard

Shop Lykkegaard

Lykkagaard is gebaseerd op een sterke overtuiging dat iedereen het recht heeft om zich gezond en zelfverzekerd te voelen in haar eigen huid. Dat is precies de reden waarom zij hun huidverzorgingslijn hebben ontwikkeld.

Lykkegaard (Het Deense woord Lykke betekent vrij vertaald geluk, en zit tevens in de naam van founder!) ziet de natuur als onze ware bron voor het creëren van pure huidverzorgingsproducten. Daarom wil zij de natuur op een duurzame en respectvolle manier behandelen. We willen niet alleen de natuur gebruiken, maar ook de wederkerigheid in ogenschouw nemen. Want er zit schoonheid in het teruggeven!

Niet alleen zijn de flessen en tubes gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan, maar voor elk verkocht product wordt ook een boom geplant. Door te zorgen voor onze oceanen en herbebossing op het land te ondersteunen, neemt zij haar verantwoordelijkheid in het behoud van de natuur en levert een bijdrage aan een groenere toekomst.

Om de beste keuze te kunnen maken met betrekking tot je huidverzorging zijn betrouwbare en onafhankelijke certificeringen noodzakelijk voor de herkenbaarheid van hoogwaardige producten. Drie van de strengste certificeringen wereldwijd onderschrijven de producten van Lykkegaard.