Mas Newen

Shop Mas Newen

Mas Newen betekent Meer Levenskracht.

Meer Levenskracht door Regeneratie. Er is geen planeet B en voor ons is er geen andere weg dan die van regeneratie. Wij bieden Regeneratieve Zelfzorg producten die niet alleen goed zijn voor je lichaam, maar ook voor de planeet en al haar levende culturen.

Ook de mens maakt deel uit van het (micro)bioom van de aarde! We ondersteunen de levende tradities van kleine boeren en inheemse gemeenschappen, die regeneratieve praktijken toepassen op onze bodems en ecosystemen. We bieden echte waarde voor hun producten en creëren een betere planeet voor al haar bewoners en toekomstige generaties.

We begrijpen dat voor onszelf zorgen ook betekent dat we voor onze omgeving zorgen. Door regeneratieve landbouw en ecosysteemherstel te ondersteunen, doen we het leven herleven waar het is aangetast en revitaliseren we gezond levensonderhoud voor onze gemeenschappen en toekomstige generaties.

Onze Haarverzorgingsproducten zijn pure voeding, zoals superfood voor je haar en hoofdhuid! Er worden geen chemische toevoegingen toegevoegd voor de houdbaarheid, waardoor ze geweldig werken met de ‘No-Poo’-methode. Ze zijn verzachtend voor mensen met een gevoelige hoofdhuid en vooral geschikt voor golvend en krullend haar.

De grote hoeveelheid eiwitten geeft je twist, wave of curl meer definitie, temt je droge en kroeshaar en geeft slank haar meer volume. Veel klanten zeggen dat het zelfs hun haarkleur verbetert en verdiept.