MERME Berlin

Shop MERME Skincare

MERME Skincare

MERME Skincare was al hot in Duitsland, maar nu ook in Nederland! MERME Berlin is pure en krachtige clean beauty huidverzorging. MERME hanteert een filosofie van minimale ingrediënten. Dit houdt in dat de producten worden gestript tot hun 100% potentie, zonder verborgen vulstoffen, synthetische stoffen of chemicaliën. Ze gebruiken alleen de meest betrouwbare en krachtige ingrediënten, bewust en duurzaam afkomstig van over de hele wereld.

De overkoepelende ideologie richt zich op ‘minimalisme in een fles’ – met deze fundamentele productlijn die bestaat uit 100% botanische ingrediënten, en de andere met innovatieve biotechnologische ingrediënten. De producten zijn zo krachtig dat ze op zichzelf staan, onaangeroerd en zonder toegevoegde geuren of synthetische stoffen. Met het doel om huidverzorging voor iedereen gemakkelijk en effectief te maken, is MERME Berlin een eenvoudige, effectieve reeks huidbenodigdheden op basis van de beste ingrediënten. Ze bedienen iedereen, van de Green Beauty Beginner tot de All-time Beauty Junkie, die alles heeft geprobeerd en terug wil naar de basis.

MERME is opgericht door de Australische Claire Ralston. Claire’s passie voor schone huidverzorging begon tijdens haar studie aan het Australian College of Natural Beauty, waar ze bijzondere belangstelling had voor de effectiviteit van niet-klinische en natuurlijke schoonheidsmethoden. Dit, gecombineerd met nog eens tien jaar in de tijdschriften- en schoonheidsindustrie, resulteerde in één conclusie: zelfs de zogenaamde “natuurlijke” huidverzorgingsproducten zaten vol met onnodige chemicaliën en gifstoffen.

Nadat ze in 2014 naar Berlijn was verhuisd, was ze niet in staat om biologische huidverzorgingsingrediënten te vinden die goed voor je waren en die haar die gewilde gezonde glans gaven, dus ze begon ze zelf te kopen – vanaf dat moment werd MERME geboren. MERME Berlin, gelanceerd in 2016, is uitgegroeid van een unieke gezichtsolie tot meer dan 12 verschillende opties voor schone huidverzorging die kunnen worden gecombineerd tot een geïndividualiseerde behandelingsformule. Het belangrijkste product is een koudgeperste rozenbottelolie, geïnspireerd op de schoonheidsroutine van Claire’s grootmoeder, wiens bijnaam ook de naamgenoot van het merk is. Haar filosofie met minimale ingrediënten is geïnspireerd op haar overleden grootmoeder, die altijd zelfgemaakte, biologische oliën gebruikte om uitlijning van de huid.

LET OP: Wanneer je je inschrijft op de nieuwsbrief of een productreview achter laat krijg je altijd een kortingscode voor korting op MERME Skincare.