Nourished Daily

Shop Nourished Daily

Nourished Daily – het verhaal achter het merk

Het was jaren geleden dat Erin Hawken en Floor Hendriks elkaar ontmoetten in Amsterdam. Beide toen nog aan het werk in de gezondheidssector: Erin als chiropractor en Floor als diëtist. Hun gedeelde passie voor gezondheid en welzijn leidde tot een sterke professionele band en een mooie vriendschap. Erin besloot na enkele jaren terug te keren naar Sydney in Australië om te genieten van meer zon & strand.

In 2014, tijdens een bezoek aan Australië, ontdekte Floor de inspirerende wereld van natuurlijke verzorgingsproducten Down Under. De innovaties en vooruitstrevende producten, formuleringen en ontwerpen die ze daar zag inspireerde enorm. Deze producten moeten ook verkrijgbaar zijn in Nederland, was de conclusie. En zo is Nourished ontstaan met een duidelijke missie om Australische, hoogwaardige, natuurlijke verzorgingsproducten beschikbaar te maken voor de Nederlandse markt.

De Creatie van Nourished Daily

Na honderden uren geïnvesteerd te hebben in het grondig onderzoeken van ingrediënten, het analyseren van wetenschappelijke literatuur en het testen van talloze producten heeft Nourished nu haar eigen persoonlijke verzorgingslijn: Nourished Daily.

Nourished Daily onderscheidt zich als een natuurlijk, esthetisch en betaalbaar verzorgingsmerk. De producten zijn uniseks, effectief, ruiken heerlijk en zijn aangenaam in gebruik. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik door het hele gezin en geschikt voor alle huidtypes, van een droge huid tot de meest gevoelige huidcondities zoals eczeem en psoriasis.

Het Ideale Merk voor Iedereen

Ontwikkeld door twee experts op het gebied van clean beauty en gezondheid, streeft Nourished Daily ernaar producten te bieden die aan alle strenge eisen voldoen. Het merk is er trots op dat zij effectieve formuleringen hebben ontwikkeld die cruelty-free, vegan en enkel met natuurlijke ingrediënten zijn. De ontwikkeling en productie vinden bovendien plaats in Nederland, wat zorgt voor een hoge kwaliteitsstandaard en ondersteuning van de lokale economie.

De Collectie van Nourished Daily

De collectie van Nourished Daily omvat essentiële producten die je elke dag gebruikt: van deodorant en dagcrème tot douchegel en zonnebrandcrème. De signature scent van Nourished Daily is ontwikkeld door een Nederlands parfumist en is de basis voor de gehele collectie. De geur bestaat uit een combinatie van Sandelwood, Frankincense en Vanille. Per product wordt de hoeveelheid geur afgestemd en deze zal nooit overheersend zijn, maar wel herkenbaar.

Dus, waar wacht je nog op? Verwen jezelf en je geliefden met de pure, natuurlijke verzorging van Nourished Daily. For Every Body, Every Day.