Pure Papaya Care

Shop Pure Papaya Care

De PURE Papaya Care huidverzorgingslijn is door naturopaths geformuleerd om een ​​echt alternatief te vinden voor huidverzorgingsproducten die agressieve chemicaliën bevatten.
Veel huidverzorgingsproducten bevatten aardolie of minerale olie (afgeleid van aardolie). Wat velen van ons niet weten, is dat deze chemische ingrediënten bijna onmogelijk te metaboliseren zijn.
Wanneer deze aardolierijke producten op je huid worden aangebracht, wordt de petrochemische stof direct in je bloedbaan opgenomen en omzeilt het ontgiftingsproces van de lever. Eenmaal in je lichaam bouwt het op en hoopt het zich op in de loop van de tijd.
Aardolie, chemische oliën en conserveermiddelen remmen het vermogen van de huid om te ademen en “in evenwicht te brengen” en kunnen de gevoelige huid irriteren.
De filosofie achter PURE is eenvoudig:
Creëer producten met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die werken en echt goed en effectief zijn voor de huid.
Onze ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit (food-grade) en zijn allemaal met zorg geselecteerd vanwege hun helende en hydraterende eigenschappen.
Je kan PURE-producten gebruiken om verschillende huidaandoeningen te bestrijden, omdat onze formules grote hoeveelheden petroleum, minerale olie en castorolie vervangen door ultra-voedende natuurlijke ingrediënten zoals Shea Butter, Macadamia-olie, Jojoba-olie en amandelolie.
PURE’s merkethos is Natural By Nature, wat veel voor ons betekent.

Waarom Papaya?
Papaya is het hero-actieve ingrediënt voor de meeste van onze Papaya-producten:
Papaya of Paw Paw is een van de beste vruchten voor huidverzorging. Het bevat verjongende enzymen die zachtjes exfoliëren en de huid helpen herstellen, hydrateren en vernieuwen.
Het is een traditionele, effectieve remedie tegen wonden, verzachtende beten en een droge huid.
Ons Australische Papaya fruit is biologisch natuurlijk geteeld in tropische delen van Queensland, en we gebruiken alleen niet-GMO (niet genetisch gemodificeerde) Papaya.
We gebruiken alleen hele papaya in onze producten: huid, fruit en zaden, dus er is geen verspilling van dit prachtige voedingsrijke fruit.
De Papaya wordt vervolgens gefermenteerd om de ingrediënten te concentreren en ervoor te zorgen dat het rijk is aan voedingsstoffen en zacht voor je huid.
Papaya is een rijke bron van vitaminen, mineralen en gezonde enzymen, waaronder papaïne, die als een zachte peeling helpt om de droge en beschadigde huid op te herstellen en de huidvernieuwing te stimuleren.