Inika

Inika Organic

Shop Inika Organic

Inika Organic is een biologisch gecertificeerd merk uit Australië voor natuurlijke make up en cosmetica. De make up van Inika is 100% natuurlijk, bevat geen parabenen en andere schadelijke stoffen (zie onderstaand).
Inika heeft de mythe gebroken dat natuurlijke make-up oubollig en saai is. Zij hebben ook al meer dan 35 internationale awards gewonnen wat extra bewijst dat het nationaal en internationaal een zeer geliefd natuurlijk make up merk is.

Volg je Skin District al op Instagram? Hier geven we elke dag nieuwe tips&tricks.

Het best verkochte product van INIKA Organic is de award winning INIKA long lash mascara. Deze mascara is zo goed dat zij door Glamour is uitgeroepen tot beste natuurlijke mascara van 2018 en ook nu nog jaarlijks in de prijzen valt! INIKA maakt gebruik van 100% plantaardige en natuurlijke ingrediënten om de lengte en het volume van de wimpers te verhogen. De nieuwe volumineuze borstelkop zorgt ervoor dat de perfecte hoeveelheid mascara elke keer wordt aangebracht.

INIKA Organic Make-Up
INIKA is in 2006 ontstaan en is sindsdien op de markt gezet als een zeer vertrouwelijk biologisch en vegan make-up merk. INIKA is er trots op dat zij in die tijd een wereldwijd erkend en vertrouwd merk zijn geworden voor biologische en natuurlijke make-up. Een pionier in biologische make-up met gezonde ingrediënten die goed zijn voor mens en dier. Kwaliteit is het belangrijkste. Alle ingrediënten zijn ethisch verantwoord, natuurlijk en vervaardigd van botanicals en mineralen.

Het verschil van INIKA Organic Make-up
De producten van INIKA zijn gecertifieerd biologisch, 100% natuurlijk, op basis van mineralen, vegan, cruelty free en gifvrij. INIKA Organic make-up is ook glutenvrij en lactosevrij! De filosofie van INIKA Organic Make-Up is dat zij uitsluitend de meest prachtige, gezonde, high end make-up producten willen creëren voor een natuurlijke uitstraling. Beauty komt voort uit gezondheid, vind INIKA. Mooi zijn is meer dan alleen maar hoe je eruit ziet. Het is holistisch, van de voeding die jij consumeert tot de zuurstof die jij in ademt. Hierdoor past Inika perfect bij Skin Distrcit -))