Soapwalla

Shop Soapwalla

Soapwalla deodorant is bedacht in de keuken van Rachel Winard. Rachel heeft een auto-immuunziekte die de huid schade aandoet en toen zij geen geschikte producten kon vinden voor haar gevoelige huid is zij deze zelf gaan ontwikkelen.

Alle producten van Soapwalla zijn handgemaakt in kleine batches in Brookyn, NY. Zonder natriumlaurylsulfaat, parabenen, ftalaten, petrochemische bijproducten of synthetische ingrediënten. En uiteraard niet getest op dieren.

De producten van Soapwalla zijn puur, krachtig en betrouwbaar. Ze worden gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten, afkomstig van kleine boerderijen. Rachel zorgt ervoor dat de uitstekende kwaliteit van Soapwalla producten hoog in het vaandel staan zonder het milieu schade aan te doen. De waarden van Soapwalla zijn dan ook: respect, eer, authenticiteit en transparantie.

Het meest bekende Soapwalla product is op dit moment de Soapwalla deodorant en deze wordt dus ook het meest online gekocht. De Soapwalla deodorant pasta is een unieke, krachtige en effectieve natuurlijk deodorant. Door het gebruik van de natuurlijke krachten van Kaolin Clay, Shea Butter & Sodium Bicarbonate werkt deze creme perfect. Zonder je zweetklieren aan te tasten zodat deze geen gifstoffen meer kunnen uitscheiden. Bacteriën krijgen geen kans!

De frosting-achtige consistentie zorgt ervoor dat de creme makkelijk aan te brengen is en snel absorbeert, ideaal voor alle huidtype.