Synergie Skin

Shop Synergie Skin

Synergie Skin

Synergie Skin is een huidverzorging merk met een Clean Science® filosofie. In het kort betekent dit dat zij de beste natuurlijk verkregen ingrediënten combineren met de de best mogelijk (uiteraard non-toxic) synthetisch geproduceerde ingrediënten om zo de huid echt te verbeteren. Deze synergie van bestanddelen zorgt voor een ethische en effectieve huidverzorging.

Daarom biedt Synergie de garantie dat al haar producten:

 • een zichtbare en positieve verbetering van uw huid teweeg brengen;
 • diep in de huid doordringen (op cel-niveau) voor een optimaal resultaat;
 • veilig, gebruiksvriendelijk en stijlvol zijn.

Er zijn al veel ‘natuurlijke’ productlijnen op de markt die mild en verzorgend aanvoelen, maar toch weinig cosmeceutische impact op de huid hebben. Ook natuurlijke ingrediënten kunnen een schadelijke invloed op uw huid hebben als ze verkeerd gebruikt worden. Het verschil met Synergie Skin is dat er zeer beheerst gebruik wordt gemaakt van de meest effectieve delen uit de wetenschap en de natuur op basis van klinische gegevens. Het combineren van elkaar versterkende en aanvullende elementen, en tegelijkertijd het weglaten van mogelijk schadelijke bestanddelen is de kern van de filosofie.

Wat Synergie uit haar formules weglaat is net zo belangrijk als wat er wel wordt toegevoegd en de gezondheid van uw huid op lange termijn is altijd haar eerste prioriteit. Alle Synergie producten zijn VRIJ van:

  • Parabenen
  • Phenoxyethanol
  • Microplastics
  • SLS of andere natriumsulfaten
  • Ftalaten
  • PEG’s
  • Propyleenglycol
  • Kunstmatige kleurstoffen
  • Kunstmatige geurstoffen
  • Talk
  • Dimeticon

Diervriendelijk
Alternatieve manieren van het testen van huidproducten dan het testen op dieren zijn niet alleen ethisch verantwoord, maar leveren ook nauwkeurigere onderzoeksresultaten op. Voor het behalen en behouden van de Australische CCF certificering, heeft Synergie Skin bewezen dat niet alleen elk product, maar zeker ook elk afzonderlijk ingrediënt niet op dieren werd/wordt getest. Deze certificering is een grote trots van Synergie Skin.

100% Autralisch
Alle Synergie Skin producten zijn 100% Australisch; het verticaal geïntegreerde hoofdgebouw bevindt zich in Melbourne. Zij beschouwen zichzelf als een volledig transparant bedrijf; klanten zijn bij hen altijd van harte welkom en mogen alles weten over onze ontwikkelings- en productieprocessen.

Alles onder 1 dak
Het bedrijf en de vestiging zijn uniek, vanwege de 100% ‘verticale integratie’. Dit houdt in dat Synergie haar producten in het lab in de vestiging formuleert, test, en ontwikkelt. Daarna worden de producten gefabriceerd, verpakt, geëtiketteerd en verzonden vanuit ons geïntegreerde magazijn. Omdat zij al hun activiteiten onder eén dak hebben, hebben zij de mogelijk om elke productieactiviteit te controleren; van concept tot verzending. Hierdoor kunnen zij veel sneller inspelen op nieuwe ontwikkelingen en sneller verbeteringen doorvoeren dan anderen. Op deze manier zijn de klanten verzekerd van het hoogste kwaliteitsproduct dat Australië te bieden heeft en de wetenschap dat elke bestelling persoonlijk door het Synergie team gemaakt en verpakt is.

Vrouwelijke Wetenschapper
Terri is zowel managing director en cosmetisch chemist met een zeer brede kennis van cosmetische wetenschap en een grote passie om kennis te delen. Haar academische achtergrond in biologische wetenschap zorgt ervoor dat ze met een allesomvattende kennis van de ingrediënten, hun werking en invloed op de huid, haar formules kan samenstellen. Terri is altijd voorloper in de cosmetische industrie en doorlopend op zoek naar de nieuwste actieve, veilige en ethische ingrediënten voor haar formules op basis van de ‘clean science’ filosofie. Alle hoofdingrediënten worden geverifieerd a.d.h.v. klinische gegevens en goede wetenschap, niet a.d.h.v. de laatste trends en hypes.