Witlof Skincare

Shop Witlof Skincare

Witlof Skincare is een Skincare brand wat in Nederland gemaakt wordt met 100% natuurlijke ingrediënten. Voor een gezonde, gebalanceerde and glowing huid elke dag!

WAAROM WITLOF? De ingrediënten die gebruikt worden in huidverzorging zijn niet altijd even gezond. Bij Witlof willen ze laten ervaren wat natuurlijke verzorgingsproducten voor je huid doen. Dat gaat natuurlijk hand in hand met een betere
leefomgeving. Met de keuze voor verpakking, specifieke biologische ingrediënten en het recycling scheme willen ze op onze manier bijdragen aan een duurzame en gezonde wereld.

WAT ZIT ER IN? Witlof Clean Dutch Skincare is samengesteld op basis van hydraterende bloemenwaters en verzorgende, herstellende plantaardige oliën die de huid soepel en zacht houden.
Anti-oxidanten, vitamines en huididentieke stoffen beschermen en verzorgen je huid. Door je huidfunctie te respecteren blijft deze in balans en zijn een T-zone, een trekkering gevoel, verstoppingen of een doffe huid verleden tijd.

WAT ZIT ER NIET IN? Witlof bevat geen: parabenen of Phenoxyethanol, geen op petroleum gebaseerde minerale oliën en wassen, geen Poly Ethyleen Glycol (PEG), Geen Synthetische parfums, sulfaten, microlastics of Cruelty.

Met het Witlof Recylce programma krijg je korting op je volgende Witlof aankoop.

Hoe werkt het: Recycle je Witlof producten door het kartonnen doosje bij de oud papier te doen, het plastic bij het gescheiden plastic afval en het glas (ook het plastic pompje) gooi je in de glasbak. We gaan je niet controleren, we vragen geen bewijs, maar gaan uit van je eerlijkheid. Good karma goes a long way.

Claim vervolgens je korting hier.