About

Skin District MarlousSkin District is opgericht door mij: Marlous.

Door schildklierproblemen ben ik een paar jaar geleden gezonder gaan eten. Na verloop van tijd wilde ik naast bewuster eten ook bewuster leven. Huidverzorging en cosmetica zijn hier een groot onderdeel van. ‘Als we voorzichtig zijn met wat we in ons lichaam stoppen waarom zijn we dat dan niet met wat we erop smeren?’

Ik heb boeken over de huidverzorging verslonden en kwam er achter dat wij ons qua verzorging vooral laten leiden door de glimmende verpakkingen en de marketingslogans van grote merken in plaats van dat wij echt kijken naar wat goed voor ons en onze huid is. En ook als je over stapt op natuurlijke producten moet je nog steeds goed op letten. In veel zogenaamd ‘natuurlijke’ producten zit een hoop rotzooi die je huid en gezondheid niet goed doet of er zitten wel goede werkstoffen in maar in een te veel lage concentratie om iets te kunnen betekenen. Ik dacht waarom is dit niet meer bekend? Ook als je naar de standaard schoonheidssalons gaat krijg je verkeerde voorlichting en werken zij veelal met merken waarvan zij beweren dat deze huidproblemen aanpakken, maar ga je beter kijken dan bevatten zij meer stoffen die je liever niet op je huid wilt smeren. Dat moet dus veranderen!

Ook merkte ik dat steeds meer vriendinnen om mij heen vielen voor Botox en fillers. Nu ik zelf ook mijn eerste rimpeltjes zag verschijnen voelde ik de sociale druk steeds meer, maar ergens vond ik het ook eng en voelde ik me er niet goed bij. Dus ik dacht ook daar moet verandering in komen, maar hoe….. In mijn zoektocht ben ik er achter gekomen dat er genoeg alternatieve technieken zijn om huidveroudering te vertragen en zeker in combinatie met producten met de juiste ingrediënten.

Om mijn boodschap meer kracht bij te zetten ben ik mij gaan omscholen (van een management en juridische achtergrond) naar schoonheidsspecialiste en heb zo’n beetje elk ‘bewust’ merk uitgeprobeerd en gesproken. Zo is uiteindelijk Skin District geboren: een ‘holistische schoonheidssalon’ met mooie, natuurlijke, bewuste producten en eerlijke voorlichting. Holistisch omdat ik probeer te kijken naar het gehele lichaam. Een mooie huid is namelijk een gezonde huid en die krijg je door haar de juiste behandeling te geven, van buitenaf, maar ook zeker van binnenuit met de juiste voeding en ontspanning.

Ben je er ook klaar voor om je huid een gezonde boost te geven? DETOX YOUR SKIN en boek je afspraak hier.

Volg Skin District ook op Instagram voor het laatste nieuws!