Massage

MASSAGE IN HAARLEM
Ook zo toe aan een heerlijk ontspannende massage? Even ontsnappen aan de drukte van alle dag om volledig te relaxen. Skin District is de ‘place to be’. Een massage is in de eerste plaats natuurlijk gewoon ontzettend lekker, maar daarnaast ook goed en heel erg gezond! Het is goed voor je lichaam, ziel en geest. Door een ontspanningsmoment waarin je helemaal tot jezelf komt, zorgt dit ervoor dat je lichaam zich helemaal kan ontspannen en wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Hierdoor neemt je stress af en je geluksgevoel toe! Lichamelijk merk je bij een massage dat de spieren goed doorbloed raken, waardoor ze soepel en ontspannen voelen. Een massage verwijdert afvalstoffen door de verhoogde bloedcirculatie en geactiveerde lymfevaten. Ook gaat het lichaam na een massage meer witte bloedlichaampjes aanmaken, waardoor het immuunsysteem wordt verbeterd. Om de positieve gevolgen voor het lichaam te ervaren is het belangrijk om na een massage voldoende water of kruidenthee te drinken om de afvalstoffen in het lichaam te kunnen afvoeren.

Tijdens de massages maken we gebruik van natuurlijke, pure en hoogwaardige oliën en Genies (massage serums), geuren en andere producten. Wij werken daarnaast met Aromatherapie en Homeopathie.

Na afloopt staat er een heerlijk kopje kruidenthee voor je klaar en kun je rustig bijkomen aan onze ‘relax tafel’.

Bij Skin District bieden we verschillende massages:

Relax, Recharge & Glow Ontspanningsmassage: Een heerlijke ontspannende massage waarbij westerse en oosterse technieken worden gecombineerd. Ook wordt er tijdens de massage gebruik gemaakt van essentieel oliën en speciale geuren om stress aan te pakken. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest. Het doel van deze massage is om stress en spanning los te laten.

60, 75 of 90 minuten (€70,-, €85,- of €100,-)

Maak een afspraak

Manu Malu Holistische Ontspanningsmassage: een heerlijke massage waarbij de balans tussen lichaam, geest en ziel wordt hersteld. Carien neemt je met haar ademhaling en rustige muziekklanken mee in een diepe ontspanning. Lange, diepe strijkbewegingen worden afgewisseld met zachte aanrakingen, stevige druk en passieve rekkingen en strekkingen. Vooraf bespreken wij wat je eventuele klachten of wensen zijn.

75 of 90 minuten (€85,- of €100,-)

Maak een afspraak

Moon Magic Pro Sleep Massage: Een massage die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning en een betere nachtrust en diepere slaap.
De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, verschillende massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand.

60 minuten (€70,-)

Maak een afspraak

Magnet Magic Massage: Een mooie ontspannende behandeling waarbij je word gemasseerd met magneten. Waardoor het lichaam in een diepe ontspanning komt en spierknopen weg smelten en gifstoffen worden afgevoerd.

60 of 75 minuten (€70,-of €85,-)

Maak een afspraak

Deep Tissue Bindweefselmassage: Last van Cellulitis of striae en wil je je huid in een goede conditie krijgen of te houden dan kunnen bindweefselmassages helpen! Bijna iedereen krijgt te maken met verlies van vitaliteit en stevigheid van de huid onder invloed van hormonen of het verstrijken van de jaren. Wanneer je kiest voor deze massage masseert Joan het lichaam met Bellabaci Cups en een intensief Circu Flow Serum. De massage bereikt dieper gelegen huiddelen – het onderhuidse bindweefsel – waardoor de bloedcirculatie en de vochthuishouding verbeteren en de huid gladder, gezonder en steviger wordt. Voor een maximaal resultaat is een kuur van meerdere behandelingen aan te raden.

60 minuten (€70,-)

Maak een afspraak

Quick Stress Relief Voetmassage: een welverdiende verwennerij voor de dragers van je hele lichaam. In overleg kan er ook met magneten worden gemasseerd.

30 minuten (€35,-)

Maak een afspraak

DUO behandeling Massage: Een behandeling waarbij jij en jouw partner, vriendin, zus, dochter of moeder van heerlijk gemasseerd worden. Jullie ontvangen tegelijkertijd een ontspannende lichaamsmassage met heerlijke geuren, warme oliën en heel veel liefde. Na afloop staat er een kopje kruidenthee en iets lekkers voor jullie klaar. LET OP: Alleen in te boeken op de zaterdag (+-90 min). €200,-

Maak een afspraak

DUO behandeling City Spa Treatment: Een behandeling waarbij jij en jouw vriendin, zus, dochter of moeder van top tot teen volledig in de watten worden gelegd. Eerst ontvangt jij een heerlijke ontspannende facial met Esse Skincare producten en de ander een ontspannende lichaamsmassage met fijne, warme oliën. En daarna wisselen jullie. De behandeling bestaat uit een welkomst ritueel, dubbele oppervlakte reiniging, exfoliant met stoom, epileren indien gewenst, heerlijke ontspannende gezichtsmassage, gezichtsmassage met seleniet staven, masker i.c.m. hoofdhuidmassage, serum en dag of nachtverzorging en een ontspannende lichaamsmassage met heerlijke geuren, warme oliën en heel veel liefde. Na afloop staat er een kopje kruidenthee en iets lekkers voor jullie klaar. LET OP: Alleen in te boeken op de avonden (+-120 min). €290,-

Maak een afspraak