Holististische Massage & Cupping

HOLISTISCHE MASSAGE IN HAARLEM
Ook zo toe aan een heerlijk ontspannende massage? Even ontsnappen aan de drukte van alle dag om volledig te relaxen. Skin District is de ‘place to be’. Een massage is in de eerste plaats natuurlijk gewoon ontzettend lekker, maar daarnaast ook goed en heel erg gezond! Het is goed voor je lichaam, ziel en geest. Door een ontspanningsmoment waarin je helemaal tot jezelf komt, zorgt dit ervoor dat je lichaam zich helemaal kan ontspannen en wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Hierdoor neemt je stress af en je geluksgevoel toe! Lichamelijk merk je bij een massage dat de spieren goed doorbloed raken, waardoor ze soepel en ontspannen voelen. Een massage verwijdert afvalstoffen door de verhoogde bloedcirculatie en geactiveerde lymfevaten. Ook gaat het lichaam na een massage meer witte bloedlichaampjes aanmaken, waardoor het immuunsysteem wordt verbeterd. Om de positieve gevolgen voor het lichaam te ervaren is het belangrijk om na een massage voldoende water of kruidenthee te drinken om de afvalstoffen in het lichaam te kunnen afvoeren.

Onze massages worden gegeven op een heerlijke verwarmde bank en we maken gebruik van verwarmde natuurlijke, pure en hoogwaardige oliën, geuren en andere producten. Wij werken daarnaast met Aromatherapie en Homeopathie.

Na afloopt staat er een heerlijk kopje kruidenthee voor je klaar en kun je rustig bijkomen.

Let op: De massages worden gegeven in onze locatie Koningstraat 51 in Haarlem!

Bij Skin District bieden we verschillende massages aan in Haarlem:

 

Relax, Recharge & Glow Ontspanningsmassage:
Een weldadige en hartverwarmende holistische massage sessie waarbij je op het diepste niveau ontspant en je zenuwstelsel harmoniseert. De zachte en langzame bewegingen in combinatie met warme olie en etherische oliën helpen je om te ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen. Ps: Wij hebben 3 masseuses, waarvan Suzanne in haar massages ook met hotstones en klankschalen werkt.

60 of 80 minuten €79,95 of €99,95

Maak een afspraak

 

Mom to Be Zwangerschapsmassage:
Een diep ontspannende massage voor zwangere vrouwen om tot heilzame rust te komen. De heerlijk zachte (gecertificeerde) massagetafel heeft een speciale buikuitsparing, zodat je extra comfortabel kunt liggen en volledig in overgave kunt komen. Lig je liever niet op je buik? Geen probleem, dan doen we de massage in zijligging.

60 of 80 minuten €79,95 of €99,95
Maak een afspraak

 

Postpartum Massage: Een diep ontspannende massage voor vrouwen die pas bevallen zijn om tot heilzame rust te komen.
60 of 80 minuten €79,95 of €99,95
Maak een afspraak

 

Deep Relax & Reset Massage
Een krachtige en hartverwarmende massage die diepe ontspanning en een harmonisering van je zenuwstelsel biedt. Een zintuigelijke ervaring waarbij de elementen warmte, geur, klank en natuurlijk aanraking een centrale rol spelen. Laat je meevoeren door de vaardige handen van onze massage therapeut die gespannen spieren vakkundig naar ontspanning leidt en voel je als herboren na deze weldadige massage sessie.

Geschikt voor mannen, vrouwen en zwangere vrouwen vanaf het tweede trimester.

Bij de sessie van 60 minuten komen je (onder)rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd aan bod. In de 80 minuten sessie worden daarnaast ook je benen en voeten onder handen genomen.

60 of 80 minuten €79,95 of €99,95

Maak een afspraak

 

MEN Massage:
Een krachtige, diep ontspannende massage sessie waarbij verschillende massagetechnieken worden toegepast. Ervaar de heilzame werking van warmte; met gebruik van warme olie en hotstones worden gespannen spieren vakkundig naar ontspanning geleid. Een harmoniserende ervaring voor lichaam en geest.

Bij de sessie van 60 minuten komen je (onder)rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd aan bod. In de 80 minuten sessie worden daarnaast ook je benen en voeten onder handen genomen.

60 of 80 minuten €79,95 of €99,95

Maak een afspraak

 

Theta Healing Massage
Tijdens een Theta Healing sessie word je op een vakkundige manier begeleid om te zakken naar een staat van diepe ontspanning. De frequentie van je hersenactiviteit gaat omlaag en de snelle hersengolven (Beta golven) worden tot rust gebracht. Deze lagere frequentie van hersengolfactiviteit (Theta) zorgt ervoor dat je gedachten minder actief zijn en je aandacht meer naar binnen is gericht. Dat geeft dat fijne gevoel van volledige overgave. Vanuit deze zachte staat kun je de heilzame werking van de krachtige massage optimaal ontvangen. Bij een Theta Healing sessie wordt gewerkt met klankschalen, etherische oliën, warme massageolie en hotstones. Het is een prachtig samenspel van verschillende zintuigelijke elementen, volledig gericht op ultiem comfort en diepe ontspanning.

Geschikt voor mannen, vrouwen en zwangere vrouwen vanaf het tweede trimester.

60 of 80 minuten €79,95 of €99,95

Maak een afspraak

 

Bindweefselmassage Anti-Cellulite: Last van cellulite of striae en wil je je huid op een natuurlijke manier in een goede conditie krijgen of houden, dan kan bindweefselmassage helpen! Bijna iedereen krijgt te maken met verlies van vitaliteit en stevigheid van de huid onder invloed van hormonen of het verstrijken van de jaren. Met onze bindweefselmassage technieken, zowel manueel als met siliconen cups, helpen we het bindweefsel van de probleemzones los te maken en zo de doorbloeding en de stofwisseling in het gebied te verbeteren. De massage bereikt dieper gelegen huiddelen – het onderhuidse bindweefsel – waardoor de bloedcirculatie en de vochthuishouding verbeteren en de huid gladder, gezonder en steviger wordt. Aangeraden wordt om deze behandeling in kuurverband te volgen, met minimaal 6 tot 10 behandelingen voor het beste resultaat.

Let op! niet geschikt voor zwangeren of vrouwen die borstvoeding geven.

45 minuten €60,- / Kuur 6 x Bindweefselmassage & Cupping Anti-Cellulite €300,- / Kuur 10 x Bindweefselmassage Anti-Cellulite €475,-

Maak een afspraak

 

Bindweefselmassage & Cupping Anti-Cellulite & Gezicht: Deze massage combineert de bindweefselmassage Anti-Cellulite met een intense en diepere massage van het bindweefsel van het gezicht. Bijna iedereen krijgt te maken met verlies van vitaliteit en stevigheid van de huid onder invloed van hormonen of het verstrijken van de jaren. Met onze bindweefselmassage technieken, zowel manueel als met siliconen cups, helpen we het bindweefsel van de probleemzones los te maken en zo de doorbloeding en de stofwisseling in het gebied te verbeteren. De massage bereikt dieper gelegen huiddelen – het onderhuidse bindweefsel – waardoor de bloedcirculatie en de vochthuishouding verbeteren en de huid gladder, gezonder en steviger wordt. De huid wordt gladder, steviger en gezonder en rimpels en fijne lijntjes in het gezicht worden minder zichtbaar. Aangeraden wordt om deze behandeling in kuurverband te volgen, met minimaal 6 tot 10 behandelingen voor het beste resultaat.

Let op! niet geschikt voor zwangeren of vrouwen die borstvoeding geven.

70 minuten €90,- / Kuur 6 x Bindweefselmassage Anti-Cellulite & Gezicht €450,- / Kuur 10 x Bindweefselmassage Anti-Cellulite & Gezicht €720,-

Maak een afspraak

 

Sveltessa Afslankmassage kuur 10x: Sveltessa afslankmassage die zich richt op het versterken van het lichaam en het stimuleren van natuurlijke processen om centimeters te verliezen en een strakkere, stevigere huid te onthullen. Een gemiddeld omvangverlies van 5 tot 7 cm, is niet ongebruikelijk.

De geheimen van Sveltessa liggen in de diepe, doelgerichte massagetechnieken, waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale oliën en methoden die de bloedsomloop verbeteren, de lymfestroom stimuleren en cellulitis aanpakken. Door zich te richten op de problematische gebieden van het lichaam, zoals de dijen, buik en billen, helpt Sveltessa om overtollig vet te verminderen en de contouren te verfijnen.

Let op: Sveltessa is een kuur van 10 behandelingen, welke achtereenvolgens binnen 5 weken gepland dienen te worden om het beste resultaat te verkrijgen!

•Let op: Deze massage is een zeer stevige massage! en niet geschikt voor zwangeren of vrouwen die borstvoeding geven.

Kuur 10x 45minuten €600,-

Maak een afspraak

 

DUO behandeling City Spa Treatment: Een behandeling waarbij jij en jouw vriendin, zus, dochter of moeder van top tot teen volledig in de watten worden gelegd. Eerst ontvangt jij een heerlijke ontspannende facial met Esse Skincare producten en de ander een ontspannende lichaamsmassage met fijne, warme oliën. En daarna wisselen jullie. De behandeling bestaat uit een welkomst ritueel, dubbele oppervlakte reiniging, exfoliant, epileren indien gewenst, heerlijke ontspannende gezichtsmassage, gezichtsmassage met seleniet staven, masker i.c.m. hoofdhuidmassage, serum en dag of nachtverzorging en een ontspannende lichaamsmassage met heerlijke geuren, warme oliën en heel veel liefde. Na afloop staat er een kopje kruidenthee en iets lekkers voor jullie klaar.

+-120 min €320,-

Maak een afspraak