Massage

MASSAGE IN HAARLEM
Ook zo toe aan een heerlijk ontspannende massage? Even ontsnappen aan de drukte van alle dag om volledig te relaxen. Skin District is de ‘place to be’. Een massage is in de eerste plaats natuurlijk gewoon ontzettend lekker, maar daarnaast ook goed en heel erg gezond! Het is goed voor je lichaam, ziel en geest. Door een ontspanningsmoment waarin je helemaal tot jezelf komt, zorgt dit ervoor dat je lichaam zich helemaal kan ontspannen en wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Hierdoor neemt je stress af en je geluksgevoel toe! Lichamelijk merk je bij een massage dat de spieren goed doorbloed raken, waardoor ze soepel en ontspannen voelen. Een massage verwijdert afvalstoffen door de verhoogde bloedcirculatie en geactiveerde lymfevaten. Ook gaat het lichaam na een massage meer witte bloedlichaampjes aanmaken, waardoor het immuunsysteem wordt verbeterd. Om de positieve gevolgen voor het lichaam te ervaren is het belangrijk om na een massage voldoende water of kruidenthee te drinken om de afvalstoffen in het lichaam te kunnen afvoeren.

Onze massages worden gegeven op een heerlijke verwarmde bank en we maken gebruik van verwarmde natuurlijke, pure en hoogwaardige oliën, geuren en andere producten. Wij werken daarnaast met Aromatherapie en Homeopathie.

Na afloopt staat er een heerlijk kopje kruidenthee voor je klaar en kun je rustig bijkomen aan onze ‘relax tafel’.

Bij Skin District bieden we verschillende massages:

 

Relax, Recharge & Glow Ontspanningsmassage: Een heerlijke ontspannende massage gemaakt op maat. Westerse en oosterse technieken worden gecombineerd en je kunt vooraf jouw wensen en eventuele aandachtspunten aangeven. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van essentieel oliën en speciale geuren om stress aan te pakken. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest. Het doel van deze massage is om stress en spanning los te laten.

60 minuten €75,-

Maak een afspraak

Zwangerschapsmassage: een heerlijk ontspannende massage voor zwangere vrouwen om heerlijk te relaxen én ter vermindering van eventuele klachten. Wij masseren op een speciale (gecertificeerde) zwangerschapsbank met buikuitsparing, zodat je extra comfortabel ligt! Tijdens de massage maken wij gebruik van een speciale oliën Kenko en Karma Mama. Rustgevende en verzachtende oliën die speciaal ontwikkeld zijn voor mama en baby (Let op: deze massage is mogelijk vanaf 12 weken zwangerschap).
60 minuten €75,-

Maak een afspraak

Deep Tissue Massage: een deep tissue massage is vergelijkbaar met een reguliere behandeling, maar de bewegingen zijn langzamer, intenser en meer gericht op specifieke pijn- en spanningsgebieden. Deze massage stimuleert het lymfestelsel en de bloedsomloop. Verbetert het bewegingsbereik en verkort de hersteltijd na sporten.

60 minuten €75,-

Maak een afspraak

Deep Tissue Massage Gezicht: Wanneer je last hebt van spanningshoofdpijn, migraine, intense druk rond de wenkbrauw of de achterkant van jouw schedel en kaakgebied is deze gezichtsmassage het wondermiddel. Bijkomend voordeel het verzacht ook rimpeltjes.

30 minuten €49,-

Maak een afspraak

 

Moon Magic Pro Sleep Massage: Een massage die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning en een betere nachtrust en diepere slaap.
De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, verschillende massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand.

60 of 75 minuten €75,-of €90,-

Maak een afspraak

Triggerpoint Massage Therapie: Wanneer er te weinig zuurstof in het lichaam is, doordat je niet goed ademt of te hoog ademt en daardoor het bloed niet goed kan circuleren, ontstaan er knopen in de spieren. Het bindweefsel dat ons hele lichaam en onze spieren bij elkaar houdt, komt onder spanning te staan. Dit veroorzaakt pijn doordat er een zenuwstelsel door het bindweefsel loopt. Bij Triggerpoint Therapie wordt er manueel druk uitgeoefend op een triggerpoint met als doel de verkramping in de spier op te heffen en de spierfunctie te herstellen.

60 minuten €98,-

Maak een afspraak

Energy Balancing Sessie: De sessie begint met een intensieve healing, waarbij gebruik wordt gemaakt van het Energetisch Veld. Deze energie kan je genezing brengen op emotioneel, mentaal en fysiek niveau. De sessie wordt afgesloten met een krachtige Blessing die direct van invloed is op je gevoel van innerlijke vrede en welzijn. De sessie duurt in totaal 30 minuten.

30 minuten €60,-

Maak een afspraak

 

Massage Guided Meditation: Ervaar een diepe ontspanning met deze heerlijke ontspannende massage op onze verwarmde massagetafel die begeleid wordt door een meditatie.

60 minuten €100,-

Maak een afspraak

 

Ayurvedische Warme Olie Massage | Abhyanga
Bij een Abhyanga massage wordt je hele lichaam gemasseerd met speciale warme Ayurvedische olie. Het type olie wordt afgestemd op jouw lichaamstype (dosha) wat jij nodig hebt. De warmte van de olie versterkt de werking en is heerlijk ontspannend. Een Abhyanga massage is dan ook perfect als ontspanningsmassage of bij droogte in je lichaam. Droogte zorgt voor vroegtijdige veroudering en krakende gewrichten. Olie gaat deze droogte tegen en houdt je cellen ‘juicy’. Dit zorgt voor verjonging van de lichaamsweefsels zodat het verouderingsproces vertraagd wordt. De warme olie is heerlijk voedend en legt een beschermlaagje om je zenuwstelsel waardoor prikkels minder of minder snel binnenkomen. Perfect als je je ongegrond, onrustig of vermoeid voelt je wel een oppepper kunt gebruiken! Daarnaast maakt deze massage de huid zacht, soepel en stralend.

60 minuten €75,-

Deze massage kun je boeken via The Health Love Connection info@thehealthloveconnection.nl 

 

Warme Kruiden Stempel Massage | Pinda Swedena
Bij een Pinda Swedana massage wordt je hele lichaam gemasseerd en gestempeld met warme kruidenbundels. De warmte van de stempels versterkt de werking van de kruiden. Het is een heerlijk ontspannende en verwarmende massage. Het brengt het lichaam in balans en zorgt voor een diepe reiniging. Perfect als ondersteuning bij een detox. De Pinda Swedena massage wordt ook ingezet bij klachten zoals zwelling, pijnlijke spieren en tijdens het afvallen. Het verbetert het afweersysteem, vergroot de energiestroom, vitaliseert en verjongt.

60 minuten €75,-

Deze massage kun je boeken via The Health Love Connection info@thehealthloveconnection.nl 

 

DUO behandeling Massage: Een behandeling waarbij jij en jouw partner, vriendin, zus, dochter of moeder van heerlijk gemasseerd worden. Jullie ontvangen na elkaar of tegelijkertijd als dit ingepland kan worden, een ontspannende lichaamsmassage met heerlijke geuren, warme oliën en heel veel liefde. Tussendoor en/of daarna staat er in de relaxruimte een kopje kruidenthee en iets lekkers voor jullie klaar. LET OP: Deze massage is uitsluitend te boeken op aanvraag via info@skindistrict.nl (+-90 min). €200,-

 

DUO behandeling City Spa Treatment: Een behandeling waarbij jij en jouw vriendin, zus, dochter of moeder van top tot teen volledig in de watten worden gelegd. Eerst ontvangt jij een heerlijke ontspannende facial met Esse Skincare producten en de ander een ontspannende lichaamsmassage met fijne, warme oliën. En daarna wisselen jullie. De behandeling bestaat uit een welkomst ritueel, dubbele oppervlakte reiniging, exfoliant met stoom, epileren indien gewenst, heerlijke ontspannende gezichtsmassage, gezichtsmassage met seleniet staven, masker i.c.m. hoofdhuidmassage, serum en dag of nachtverzorging en een ontspannende lichaamsmassage met heerlijke geuren, warme oliën en heel veel liefde. Na afloop staat er een kopje kruidenthee en iets lekkers voor jullie klaar. LET OP: Deze massage is uitsluitend te boeken op aanvraag via info@skindistrict.nl (+-120 min). €290,-