Massage

MASSAGE IN HAARLEM
Ook zo toe aan een heerlijk ontspannende massage? Even ontsnappen aan de drukte van alle dag om volledig te relaxen. Skin District is de ‘place to be’. Een massage is in de eerste plaats natuurlijk gewoon ontzettend lekker, maar daarnaast ook goed en heel erg gezond! Het is goed voor je lichaam, ziel en geest. Door een ontspanningsmoment waarin je helemaal tot jezelf komt, zorgt dit ervoor dat je lichaam zich helemaal kan ontspannen en wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Hierdoor neemt je stress af en je geluksgevoel toe! Lichamelijk merk je bij een massage dat de spieren goed doorbloed raken, waardoor ze soepel en ontspannen voelen. Een massage verwijdert afvalstoffen door de verhoogde bloedcirculatie en geactiveerde lymfevaten. Ook gaat het lichaam na een massage meer witte bloedlichaampjes aanmaken, waardoor het immuunsysteem wordt verbeterd. Om de positieve gevolgen voor het lichaam te ervaren is het belangrijk om na een massage voldoende water of kruidenthee te drinken om de afvalstoffen in het lichaam te kunnen afvoeren.

Onze massages worden gegeven op een heerlijke verwarmde bank en we maken gebruik van verwarmde natuurlijke, pure en hoogwaardige oliën, geuren en andere producten. Wij werken daarnaast met Aromatherapie en Homeopathie.

Na afloopt staat er een heerlijk kopje kruidenthee voor je klaar en kun je rustig bijkomen aan onze ‘relax tafel’.

Bij Skin District bieden we verschillende massages:

Relax, Recharge & Glow Ontspanningsmassage:
Een weldadige en hartverwarmende holistische massage sessie waarbij je op het diepste niveau ontspant en je zenuwstelsel harmoniseert. De zachte en langzame bewegingen in combinatie met warme olie en etherische oliën helpen je om te ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen. Ps: Suzanne werkt ook met hotstones en klankschalen.

60 of 80 minuten €79,95 of €99,95

Maak een afspraak

Zwangerschapsmassage: een diep ontspannende massage voor zwangere vrouwen om tot heilzame rust te komen. De heerlijk zachte (gecertificeerde) massagetafel heeft een speciale buikuitsparing, zodat je extra comfortabel kunt liggen en volledig in overgave kunt komen. Lig je liever niet op je buik? Geen probleem, dan doen we de massage in zijligging.

60 of 80 minuten €79,95 of €99,95

Maak een afspraak

Moon Magic Pro Sleep Massage: Een massage die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning en een betere nachtrust en diepere slaap.
De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, verschillende massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes om de olie aan te brengen, brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand.

50 of 70 minuten €75,-of €90,-

Maak een afspraak

Ayurvedische Warme Olie Massage | Abhyanga
Bij een Abhyanga massage wordt je hele lichaam gemasseerd met speciale warme Ayurvedische olie. Het type olie wordt afgestemd op jouw lichaamstype (dosha) wat jij nodig hebt. De warmte van de olie versterkt de werking en is heerlijk ontspannend. Een Abhyanga massage is dan ook perfect als ontspanningsmassage of bij droogte in je lichaam. Droogte zorgt voor vroegtijdige veroudering en krakende gewrichten. Olie gaat deze droogte tegen en houdt je cellen ‘juicy’. Dit zorgt voor verjonging van de lichaamsweefsels zodat het verouderingsproces vertraagd wordt. De warme olie is heerlijk voedend en legt een beschermlaagje om je zenuwstelsel waardoor prikkels minder of minder snel binnenkomen. Perfect als je je ongegrond, onrustig of vermoeid voelt je wel een oppepper kunt gebruiken! Daarnaast maakt deze massage de huid zacht, soepel en stralend.

60 minuten €75,-

Deze massage kun je boeken via The Health Love Connection info@thehealthloveconnection.nl 

Warme Kruiden Stempel Massage | Pinda Swedena
Bij een Pinda Swedana massage wordt je hele lichaam gemasseerd en gestempeld met warme kruidenbundels. De warmte van de stempels versterkt de werking van de kruiden. Het is een heerlijk ontspannende en verwarmende massage. Het brengt het lichaam in balans en zorgt voor een diepe reiniging. Perfect als ondersteuning bij een detox. De Pinda Swedena massage wordt ook ingezet bij klachten zoals zwelling, pijnlijke spieren en tijdens het afvallen. Het verbetert het afweersysteem, vergroot de energiestroom, vitaliseert en verjongt.

60 minuten €75,-

Deze massage kun je boeken via The Health Love Connection info@thehealthloveconnection.nl 

DUO behandeling City Spa Treatment: Een behandeling waarbij jij en jouw vriendin, zus, dochter of moeder van top tot teen volledig in de watten worden gelegd. Eerst ontvangt jij een heerlijke ontspannende facial met Esse Skincare producten en de ander een ontspannende lichaamsmassage met fijne, warme oliën. En daarna wisselen jullie. De behandeling bestaat uit een welkomst ritueel, dubbele oppervlakte reiniging, exfoliant met stoom, epileren indien gewenst, heerlijke ontspannende gezichtsmassage, gezichtsmassage met seleniet staven, masker i.c.m. hoofdhuidmassage, serum en dag of nachtverzorging en een ontspannende lichaamsmassage met heerlijke geuren, warme oliën en heel veel liefde. Na afloop staat er een kopje kruidenthee en iets lekkers voor jullie klaar. LET OP: Deze massage is uitsluitend te boeken op aanvraag via info@skindistrict.nl (+-120 min). €300,-