Massages

 

Ook zo toe aan een heerlijk ontspannende massage? Even ontsnappen aan de drukte van alle dag om volledig te relaxen. Skin District is de ‘place to be’. Een massage is in de eerste plaats natuurlijk gewoon ontzettend lekker, maar daarnaast ook goed en heel erg gezond! Het is goed voor je lichaam, ziel en geest. Door een ontspanningsmoment waarin je helemaal tot jezelf komt, zorgt dit ervoor dat je lichaam zich helemaal kan ontspannen en wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Hierdoor neemt je stress af en je geluksgevoel toe!Lichamelijk merk je bij een massage dat de spieren goed doorbloed raken, waardoor ze soepel en ontspannen voelen. Een massage verwijdert afvalstoffen door de verhoogde bloedcirculatie en geactiveerde lymfevaten. Ook gaat het lichaam na een massage meer witte bloedlichaampjes aanmaken, waardoor het immuunsysteem wordt verbeterd. Om de positieve gevolgen voor het lichaam te ervaren is het belangrijk om na een massage voldoende water of kruidenthee te drinken om de afvalstoffen in het lichaam te kunnen afvoeren.

Bij Skin District bieden we verschillende massages. Zo is er uiteraard de klassieke ontspanningsmassage, waarbij verschillende massagetechnieken worden toegepast om je optimaal tot rust te kunnen brengen. Voor een zachte soepele huid over het hele lichaam kan de scrubmassage geboekt worden, hierbij wordt de huid masserend gescrubd en door middel van een heerlijke crème masserend weer gehydrateerd.

Tijdens de massages maken we gebruik van natuurlijke, pure en hoogwaardige oliën en andere producten. Alle massages worden vooraf gegaan door een heerlijk warm voetenbadje en begeleid door geuren die zorgen voor een extra dimensie.

Skin District’s Total relax: Een heerlijke ontspannende massage aangepast aan jouw wensen. 60/75/90 minuten (inclusief 10 minuten voetenbbad) €59,50/€69,50/€79,50,-

Maak afspraak 60 minuten

Maak afspraak 75 minuten

Maak afspraak 90 minuten

Zin gekregen in een momentje voor jezelf? Boek je massage hier.