Peelings

Skin District biedt verschillende effectieve Synergie Skin peels om de huid een extra oppepper te geven: A quick peel for a glow on the go! Een krachtige gezichtsbehandeling de huid in slechts 30 minuten revitaliseren en verfrissen.

Ook kunnen wij met de Peels gericht werken op bepaalde huidproblemen, zoals vocht tekort, hyperpigmentatie, acne, etcetera.

Het is raadzaam om de eerste keer altijd met de instap-peeling, de Enzyme Hydropeel te beginnen.

Wil je niet alleen een oppepper, maar ook echt de huid verbeteren? Kies dan voor een Peel Kuur. Je komt dan elke 2 weken, minimaal 4-6 keer. Je krijgt bij een kuur de Post-Treatment Kit t.w.v. €44,50 cadeau.

Tip Voorbereiding: Voorbereiding is belangrijk! Dat betekent dat je de huid 2 weken voor de behandeling niet te veel moet belasten. Laat de huid bijvoorbeeld minimaal 2 weken voor de peeling aan Synergie Skin wennen door een Synergie Skin kit passend bij de huid te gebruiken.

Tip Post Peeling Routine:

  • Omdat de huid na een Peeling gevoeliger is voor zonschade is het handiger een Peeling in het najaar of winter te plannen.
  • Binnen 8uur na de Peeling mag er geen water of producten op water-basis op de huid worden aangebracht, omdat dit de Peel-oplossing kan reactiveren.
  • Dag 1-4 Breng voor het slapen gaan De-Stress aan, gevolgd door een dun laagje Occlusiderm om droogheid, ontsteking en ongemak van de huid te verzachten. ‘s Morgens kun je het beste ÜberZinc gebruiken of een Foundation op basis van ZinkOxide. Je vindt de producten in de Post-Treatment Kit.
  • Dag 5: Idem als dag 1-4, met toevoeging van Vitamine B om de opperhuid te helpen herstellen.

Enzyme Hydropeel: De perfecte instap-peeling voor elk huidtype. Deze mix van papaya enzymen en 15% melkzuur zorgt voor een stimulans van de celvernieuwing en geeft de huid een zachte, volle en gehydrateerde uitstraling met een natuurlijke glow. De behandeling bestaat uit: reinigen, prep, peel en verzorging.  (+-45 min). €70,-

Maak afspraak

Lactic Brightening & Hydrating Peel: Deze peeling versterkt de natuurlijke huideigen vochtbalans, remt de productie van tyrosine en stimuleert de celdeling van de stamcellen, waardoor een betere hydratatie, gelijkmatigere teint en gezonde gloed ontstaat. De behandeling bestaat uit: reinigen, prep, peel en verzorging. (+-45 min). €75,-

Maak afspraak

Purifying Salicylic Acid Peel: Deze BHA salicylzuur peeling reinigt de poriën diep, exfolieert en heeft een krachtige ontstekingsremmende werking. Deze peeling is uitermate geschikt voor acne en een onzuivere huid. De behandeling bestaat uit: reinigen, prep, peel en verzorging.  (+-45 min). €75,-

Maak afspraak

Sal Lac (AHA/BHA) Layered Peel: Door de combinatie van salicylzuur en melkzuur in een bepaalde dosering, kan er een op maat gemaakte peeling gemaakt worden afgestemd op de behoeften van jouw huid.De behandeling bestaat uit: reinigen, prep, peel en verzorging. (+-45 min). €85,-

Maak afspraak