Facials

Bij Skin District kun je terecht voor diverse heerlijke ontspannende facials. Of je nu huidproblemen wilt aanpakken of gewoon een heerlijk ontspannen verwenmoment zoekt, bij Skin District zit je altijd goed!

Wanneer je voor het eerst komt voor een gezichtsbehandeling in onze salon, wordt begonnen met een huidanalyse en bespreken we je wensen. Dit is belangrijk omdat we alleen zo een tailor-made behandeling kunnen aanbieden. De producten die gebruikt worden en de behandeling zelf zijn afhankelijk van het huidtype, de poriën, de gevoeligheid van de huid en de doorbloeding maar alle producten zijn puur natuur en vrij van schadelijke synthetische toevoegingen.

Omdat iedere facial geheel persoonlijk is, zijn er geen standaard routines die worden afgewerkt. Wel kent iedere facial een aantal basisstappen die gevolgd worden. We beginnen elke gezichtsbehandeling met een kort welkomstritueel bestaande uit een geurreis en hoofdhuidmassage. Vervolgens wordt er een oppervlaktereiniging en dieptereiniging uitgevoerd waarbij eventuele onzuiverheden verwijderd zullen worden. Ook lopen wij de wenkbrauwen na. Na de reiniging en het epileren volgt er, indien gewenst, een heerlijke gezichtsmassage. Tenslotte wordt een op de huid afgestemd masker aangebracht. Terwijl dit masker zijn werk doet, kun je heerlijk ontspannen en genieten van een hoofdhuid of handmassage.

Door allerlei factoren van binnenuit én buitenaf kan de conditie van de huid verminderd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uv-straling, ongezond eten, stress en hormonen. Een regelmatige facial kan helpen om de huid er ondanks deze factoren toch stralend uit te laten zien.

Wij hebben momenteel drie ervaren skin experts: Marlous, Barbara & Nikki. Marlous en Nikki behandelen voornamelijk met het merk Esse Probiotic Skincare en Barbara is gespecialiseerd in en werkt met Abloom Skincare.

Kom je voor het eerst bij Skin District en weet je niet zo goed wat je moet boeken? Boek dan onze Signature Facial. Wij stemmen de producten en behandeling altijd af op jouw huid en jouw wensen.

FACIALS:

Skin District’s Holistic Signature Facial: Dit is de meest geboekte behandeling waar dieptereiniging en ontspanning worden gecombineerd. De huid wordt gevoed met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en probiotica passend bij jouw huid waardoor de huidbalans weer in evenwicht wordt gebracht. De Facial bestaat uit een welkomst ritueel i.c.m. hoofdhuidmassage, dubbele oppervlakte reiniging, exfoliant, dieptereiniging, epileren indien gewenst, heerlijke ontspannende massage van gezicht en decolleté, massage met kristallen, masker, serum en dag of nachtverzorging

+- 70 minuten €92,50

Maak afspraak

Hello Beautiful: Ben je voor het eerst bij Skin District? Boek dan deze welkomst behandeling. We starten met een intake en huidanalyse en aansluitend de behandeling. Na deze behandeling weet jij perfect welke skincare en behandelingen passend zijn bij jouw huidtype en wensen.

+- 60 minuten €89,50

Maak afspraak

Holistic Clarifying Facial: Een zuiverende behandeling perfect voor vette, onzuivere en acne gevoelige huidjes. Tijdens deze behandeling werken wij met de Esse Clarifying lijn en ligt de focus ligt op het reinigen en het kalmeren van de huid. De Facial bestaat uit een welkomstritueel i.c.m. hoofdhuidmassage, dubbele oppervlakte reiniging, exfoliant, een grondige dieptereiniging, reinigend klei masker, serum en dag of nachtverzorging

+- 60 minuten €84,50

Je kunt de behandeling uitbreiden met de Boost Clarifying Ampoule voor nog meer resultaat. Supplement: €15,-

Maak afspraak

Holistic Bright Vitamine C Facial: Een zeer effectieve behandeling die hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint tegengaat. Perfect voor het aanpakken van zonschade! In de behandeling wordt gebruik gemaakt van een sterk Vitamine C Booster die wordt afgedekt met een Bio-Algenaat Masker. Ook maken wij gebruik van een bright ampoule t.w.v €15,-. De bright ampoule is een verhelderende booster die zonschade herstelt en hyperpigmentatie aanpakt. De Treatment bestaat uit een welkomstritueel i.c.m. hoofdhuidmassage, dubbele oppervlakte reiniging, Exfoliant, epileren indien gewenst, heerlijke ontspannende massage van gezicht en decolleté, massage met kristallen, Vitamine C Booster, Bio-Algenaat masker, Bright ampoule, serum en speciale omegaverzorging. Let op: na de behandeling is het belangrijk voorzichtig te zijn met de zon en de eerste dagen een goede spf te smeren (liefst mineraal filter).

+-70 minuten €109,50

Maak afspraak

Holistic Sculpt & Glow Bindweefselmassage: Een intense en diepere massage van het bindweefsel van het gezicht helpt de doorbloeding te verbeteren. De huid kan zich beter ontdoen van afvalstoffen, de vochthuishouding verbetert, maar ook de elasticiteit en opname van werkstoffen verbeteren waardoor rimpeltjes en fijn lijntjes minder zichtbaar worden. Aangeraden wordt om deze behandeling in kuurverband te volgen, met minimaal 6/10 behandelingen voor het beste resultaat, De Facial bestaat uit een welkomstritueel, oppervlakte reiniging, intensieve bindweefselmassage eventueel cupping en dag of nachtverzorging

+-45 minuten €69,50,-/kuur 3 keer voor €192,-/kuur 6 keer voor €364,-

Maak afspraak

HMNxSD Express Facial For Men: De facial om de mannenhuid een echte boost te geven! We beginnen de facial met een heerlijke hoofdhuidmassage, gevolgd door een intensieve cleansing en peeling. Daarna volgt een gezichts- en schoudermassage en sluiten wij af met een speciale booster en dag verzorging van HMN Skin Care.

+-45 minuten €69,50

Maak afspraak

Skin District’s Teen Facial: Een speciale behandeling voor tieners tot 16 jaar die willen kennis maken met een heerlijke gezichtsbehandeling! De Facial bestaat uit een welkomst ritueel i.c.m. hoofdhuidmassage, een oppervlakte reiniging, exfoliant, heerlijke ontspannende massage, massage met kristallen, masker en dag of nachtverzorging. Let op: Is er sprake van veel onzuiverheden/ontstekingen? Dan raden wij aan de Clarrifying facial te boeken.

+- 45 minuten €49,50

Maak afspraak

SPECIALS:

Holistic Skin Probiotic Facial: Een huid verbeterende behandeling speciaal om huidproblemen en huidveroudering aan te pakken! Vol met levende probiotica om de huidconditie direct een boost te geven. In de probiotic behandeling werken wij met een kalmerend en verzachtend bio algenaat masker in combinatie met een ampul met (levende) probiotica. Het masker zorgt voor een zuurstofvrije omgeving om de activering van de (levende) probiotica te bevorderen. De behandeling:

-Verbetert de barrièrefunctie, vermindert gevoeligheid en laat verbetering zien bij huidcondities als acné, rosacea en eczeem.
-Voorkomt en verbetert tekenen van huidveroudering veroorzaakt door verlaging van collageen en elastinewaarden door inflammatie (ontstekingsreacties).
-Vermindert ontstekingsreacties en reactiviteit door verbetering van de onderlinge communicatie tussen huidcellen en het managen van de immuun respons.
-Beschermt tegen ziekteverwekkers door deze buiten te sluiten en door de productie van anti-microbiële peptiden.

De Facial bestaat uit een welkomstritueel i.c.m. hoofhuidmassage, dubbele oppervlakte reiniging, exfoliant, relax massage afgewisseld met wat intensievere grepen, massage met kristallen, bio-algenaat masker met probiotic ampoule i.c.m.  decolleté/schouder/arm massage, serum en dag of nachtverzorging

+-80 minuten € 129,50

Let op: Deze behandeling is niet geschikt voor personen met ernstige claustrofobie in verband met het volledig afsluitende masker.

Maak afspraak

Holistic Skin Improvement Facial: Een behandeling waar het verbeteren van de huidconditie centraal staat. Een echte Glow oppepper voor jouw huid! Een combinatie van natuurlijke, probiotische ingrediënten en een intense en diepere massage van het bindweefsel van het gezicht helpt de doorbloeding te verbeteren. De huid kan zich beter ontdoen van afvalstoffen, de vochthuishouding verbetert, maar ook de elasticiteit en opname van werkstoffen verbeteren waardoor rimpeltjes en fijn lijntjes minder zichtbaar worden. De Facial bestaat uit een welkomstritueel i.c.m. hoofdhuidmassage, dubbele oppervlakte reiniging, BHA Peeling of Retinol Peeling, uitgebreide bindweefselmassage, massage met kristallen, masker, serum en dag of nachtverzorging

+-70 minuten €94,50

Wij raden aan de behandeling uit te breiden met een Boost Ampoule voor nog meer resultaat. De huid staat namelijk door de intensieve massage zo mooi open, dat werkstoffen uit een ampoule nog beter worden opgenomen. Supplement: €15,-

Maak afspraak

Mom To Be Holistic Facial: Een Heerlijk ontspannende behandeling voor alle Mama’s To Be!
De Facial bestaat uit een welkomst ritueel, dubbele oppervlakte reiniging, exfoliant, dieptereiniging, epileren, voetenmasker, heerlijke ontspannende massage van gezicht en decolleté, massage met kristallen, masker, speciaal ampoule, serum en dag of nachtverzorging.

+- 60 minuten €99,50

Maak afspraak

Holistic Esse Plus Anti-Aging Facial: Ervaar de wonderen van deze geavanceerde anti-aging behandeling. Deze innovatieve ervaring zal de huid tot leven brengen met behulp van de meest geavanceerde Esse producten met nog hogere probiotica concentraties voor maximale anti-aging resultaten, gevolgd door een intensieve liftende en verstevigende massage. De Facial bestaat uit een welkomstritueel i.c.m. hoofdhuidmassage, dubbele oppervlakte reiniging, enzyme exfoliant, massage van hals en decolleté, dieptereiniging, een liftende en verstevigende massage, massage met kristallen, eye contour masker, intensity masker i.c.m. armmassage, hyalluronic Ampoule+ t.w.v. €15,-, Esse Plus Probiotic Serum, Esse Plus Eye Contour cream, Esse Plus Defence of Restorative moisturiser

+- 75 minuten €119,50

Maak afspraak

 

City Spa Treatment: Een behandeling waarbij je van top tot teen volledig in de watten wordt gelegd. Eerst ontvang je een heerlijke ontspannende facial met Esse Skincare producten en vervolgens wordt jouw lichaam gemasseerd door een van onze masseuses met fijne, warme oliën. De behandeling bestaat uit een welkomst ritueel i.c.m. hoofdhuidmassage, dubbele oppervlakte reiniging, exfoliant, epileren indien gewenst, heerlijke ontspannende gezichtsmassage, gezichtsmassage met kristallen, masker, serum en dag of nachtverzorging. Daarna volgt een lichaamsmassage van een van onze massage specialisten met heerlijke geuren, warme oliën en heel veel liefde.

+-120 minuten €165,-

Maak afspraak

Sculptural face lift & Buccal massage treatment 
Geef je gezicht een natuurlijke gloed en lift met deze krachtige facial massage-techniek. Deze liftende behandeling stimuleert niet alleen de doorbloeding, maar bevordert ook celvernieuwing en verhoogt de collageenproductie. Met de toevoeging van intra-orale massage (buccal) is het de ultieme gezichtsmassage die zorgt voor directe versteviging en contouren, waardoor het gezichtscontour wordt hervormd en spanning rond de kaak en wangen wordt verlicht. Een holistische benadering voor een stralend en ontspannen gezicht.
+-60 minuten €99,95

Maak afspraak

 

DUO behandeling City Spa Treatment: Een behandeling waarbij jij en jouw vriendin, zus, dochter of moeder van top tot teen volledig in de watten worden gelegd. Eerst ontvangt jij een heerlijke ontspannende facial met Esse Skincare producten en de ander een ontspannende lichaamsmassage met fijne, warme oliën. En daarna wisselen jullie. De behandeling bestaat uit een welkomst ritueel, dubbele oppervlakte reiniging, exfoliant, epileren indien gewenst, heerlijke ontspannende gezichtsmassage, gezichtsmassage met seleniet staven, masker i.c.m. hoofdhuidmassage, serum en dag of nachtverzorging en een ontspannende lichaamsmassage met heerlijke geuren, warme oliën en heel veel liefde. Na afloop staat er een kopje kruidenthee en iets lekkers voor jullie klaar

+-120 minuten €320,- (let op: alleen via mail of app te boeken op ma, di en vrijdagavond)

SKIN SUPPLEMENTEN (alleen in combinatie met een facial):

 • Boost!
  Wil jij jouw huid nog een extra oppepper geven, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid? Kies dan voor een boost als toevoeging aan je behandeling. Tijdens de behandeling bespreken wij welke boost het beste past bij jouw wensen. Wij hebben bijvoorbeeld een hyaluronic booster voor extra vocht of de bright booster tegen pigmentatie en zonschade €15,-
 • Wenkbrauwen verven €12,50 (los, zonder facial €17,50)
 • Wimpers verven €15,-
 • Wenkbrauwen en wimpers verven €22,50
 • Harsen bovenlip €10,-
 • Eye Contour Mask, effectief bij donkere kringen, wallen en rimpels rondom ogen en vermoeidheid €7,50
 • Omega Masker, effectief bij zonschade en pigmentatie €7,50
 • Ontspannende voetmassage tijdens masker €15,-
 • Facial Cupping €15,-

Volg je Skin District al op Instagram? Hier geven wij elke dag tips & tricks!