Behandelingen

Behandelingen Skin District

Skin District biedt verschillende soorten holistische behandelingen in een relaxte en inspirerende omgeving.

Of je nu een effectieve behandeling wilt of meer op zoek bent naar een ontspannend verwenmomentje. Het kan allemaal bij Skin District!

Elke eerste behandeling begint met een uitgebreid professioneel consult. Hierbij wordt gekeken naar het type huid, de gezondheid van de huid en eventuele problemen. Ook houden we natuurlijk rekening met specifieke wensen.

Alle producten waarmee Skin District werkt bevatten alleen pure, hoogwaardige ingrediënten die echt iets voor je huid doen. Vanzelfsprekend zijn zij vrij van onnodige en slechte stoffen zoals minerale olie, siliconen, synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen en andere schadelijke conserveringsmiddelen.

Speciaal voor vaste klanten heeft Skin District een klantenkaart voor behandelingen. Bij aankoop van 5 dezelfde behandelingen in een keer, krijgt u de 6de behandeling gratis.

Wanneer je een vriendin introduceert willen wij je daar graag voor bedanken met een korting van 10% voor jou en je vriendin bij de eerstvolgende behandeling!

Bij annuleringen korter dan 24 uur voor de behandeling moeten wij helaas de volledige behandelprijs in rekening brengen. Prijzen onder voorbehoud.

Behandelingen die wij aanbieden zijn onder andere:

Download hier ook onze menukaart voor een volledig overzicht.

Maak je afpraak hier. See you soon in Overveen!