Esse Probiotic Skincare Plus lijn

Shop Esse Probiotic Skincare Plus lijn

Esse probiotic Skincare Plus lijn
Esse Probiotic Skincare Plus lijn! Bij Skin District hebben we naast de Esse Core en de Esse Sensitive lijn ook de Esse Probiotic Skincare Plus lijn.  Dit is een anti-aging lijn met de meest hoogwaardige werkstoffen en de hoogste doseringen probiotica. Kosten nog moeite zijn gespaard om deze anti-aging lijn te ontwikkelen.

Ook Esse Probiotic Skincare Plus lijnbezaait de huid met goede bacteriën die de strijd aangaan met de slechte die de huid verouderen en voedt de huid daarnaast met prebiotica, het voedsel voor de goede bacteriën om zo de huidflora weer gezond te krijgen. Microbioom Skincare is de toekomst!!

Vanzelfsprekend zijn de producten van Esse Plus ook vrij van parabenen, minerale oliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Door de hoogwaardige ingrediënten is het niet nodig om deze chemicaliën te verwerken in de gezichtsverzorgingsproducten. Ook fijn om te weten is dat Esse vegan, biologisch gecertificeerd, dierproefvrij en fair trade is.

De producten in de Esse Plus Lijn bestaan uit: de Esse Plus Defence Moisturiser, Esse Plus Restorative Moisturiser, Esse Plus Eye Contour Cream, Esse Plus Ageless Serum, Esse Plus Intensity Serum en het paradepaardje het Esse Plus Probiotic Serum met levende bacteriën. Dit is werelds eerste product met levende bacteriën bedoelt om de huidflora snel weer in balans te krijgen.

Naast dat je de producten aan kun schaffen voor thuisgebruik hebben wij bij Skin District  ook een speciale Esse Plus behandeling. In deze behandeling gebruiken wij uiteraard alle plus producten, maar ook speciale maskers en ampullen om de huid nog meer een boost te geven. Deze speciale behandeling boek je hier.

Volg je Skin District al op Instagram? Hier geven wij elke dag tips & tricks!