Esse Probiotic Skincare

Bij Skin District kun je het Zuid Afrikaanse merk Esse Probiotic Skincare online kopen. Scroll naar beneden voor alle Esse producten.

Een natuurlijke, vegan en biologische lijn die zich richt op de bacteriën van de huid. Onderzoek heeft duidelijk gemaakt dat de huid bestaat uit miljarden bacteriën. Deze bacteriën zitten diep in je huidstructuur en werken samen met je eigen huidcellen om de ingewikkelde chemie te waarborgen die voor een stralende huid zorgt. De bacteriën op je huid zijn dus net zo belangrijk als de bacteriën in je darmen.

Esse heeft daarom in al haar producten probiotica en prebiotica toegevoegd. Esse bezaait de huid met goede bacteriën die de strijd aangaan met de slechte. Slechte bacteriën kunnen de huid verouderen en voor huidproblemen zorgen. Daarnaast voedt Esse de huid met prebiotica, het voedsel voor de goede bacteriën om zo de huidflora weer gezond te krijgen. Vanzelfsprekend zijn de producten van Esse ook vrij van parabenen, petrochemicaliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Door de hoogwaardige ingrediënten is het niet nodig om deze chemicaliën te verwerken in de gezichtsverzorgingsproducten. Ook fijn om te weten is dat Esse vegan, biologisch gecertificeerd, dierproefvrij en fair trade is.

Om het resultaat van onze behandelingen te optimaliseren is het mogelijk om de Esse producten ook aan te schaffen om thuis te gebruiken. Bij Skin District kun je Esse online bestellen of afhalen in de salon. Esse heeft verschillende producten voor verschillende huidtypes. Ieder huidtype heeft immers zijn specifieke behoeftes.

Wanneer je de producten van Esse Probiotic Skincare nog niet eerder hebt gebruikt, en niet zeker weet of deze zullen bevallen, is het mogelijk om een probeersetje aan te schaffen. Hierin zitten verschillende miniaturen van producten uit dezelfde lijn samengevoegd. Wanneer je op Esse overstapt raden wij aan eerst 4 à 8 weken te starten met de Sensitive lijn om je huid te laten wennen aan de hoogwaardige ingrediënten van Esse. Daarna kan worden overgestapt op de andere producten. Voor een persoonlijk advies mag je ons uiteraard altijd bellen of mailen.

Resultaat 1–6 van de 64 resultaten wordt getoond